Honda XL125V Varadero chcípá na sytič, netáhne ve vysokých otáčkách a občas střílí

• 0

1.9.2024 od d4li

Dobrý den, mám malého varana a nějak se mi začaly kupit problémy a jakožto nováček vě světě motorek si s tím nevím rady. Když jsem varana koupil s nájezdem 51000 tak všechno v pohodě. Startoval hned bez i se sytičem za studena. Maxímálka na rovině 115km/h. Momentálně po mnou ujetých 2 tisících km začínám pociťovat problémy. Začínaje od startu, nechce startovat bez přidání plynu. Na sytič nestartuje vůbec a udusí se. Když se ale zahřeje tak drží volnoběh krásně. Při jízdě jsem si začal včímat že při podřazení ve vyšší rychlosti na vysoké otáčky občas střílí z výfuku. Dále jsem si začal všímat že přichází o tah na 5st na vysoké otačky. Na rovině už jede 90 a s těží se dostává přes 105. Když ve vysokých otáčkách pustím plyn a opět přidám plný tak občas tak jako divně zabručí a až pak zabere.

Mám tam novou řetězovku, olej a filtr. "Laděný" výfuk tam je ale ten už jsem tak koupil. Napadlo mě jestli nemůže být špatná směs na ten výfuk (výfuk je na konci zevnitř uplně černý ale výfuk nekouří vůbec). Předem děkuji za nějaké rady na co se kouknout než abych to musel dát do servisu.

Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)

Pro vložení odpovědi se přihlaste.

TOPlist