globalmoto_duben_nolan




SV/DL 1000 spojkový koš

  • 0

    11.3.2023 od Dano998

    Zdravím. Chcem sa opýtať, či niekto riešil problém so spojkou na SV/DL1000? Dočítal som sa tu na fóre, že spojkové koše na týchto motoroch sú zlé už z výroby a po čase začali hrkať a vibrovať, plus že zvykli aj praskať pružiny v koši. Mne motorka (SV1000S 2003) začala na voľnobehu mierne vibrovať no len sem tam. Po vytlačení spojky to úplne prestalo. Spojkové ložisko som menil, tam zrada nebude. Momentálne to mám rozobraté a prišiel som na to, že 2 z 6 spružín su zlomené. Amíci to nejako modifikovali ale z US poslať sem modifikovaný kôš je pre mňa až krajné riešenie. Preto sa chcem opýtať, či to niekto z vás majiteľov týchto motoriek nejako riešil, resp. či neviete o niekom, kto to opravuje u nás alebo v CZ??
    Dík

    Odpoveď | Upozorni správcu na nevhodný príspevok

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (5)
  • 0

    12.3.2023 od Riddick

    No není to prdel, protože ocelové nýty ti na to nikdo nedá a hliníkové se ulámou... Jedině to to vyměnit a zavařit, ale troufá si na to někdo? Možná to krajní řešení bude právě řešení...

    Doplnit odpověď

  • 0

    12.3.2023 od jardad

    Tady je ukázka.
    Ale kdo si na to troufne a nebo kdo to dělá nevím.

    Doplnit odpověď

  • 0

    12.3.2023 od tomrich1

    1rocnik učiliště obor strojní mechanik.nerozebiratelny spoj - nýtování.bezne koupitelna věc - nýty,Stojanova vrtacka kladivo.co je na tom za problém?nechápu.

    Doplněno:

    Najdi si nějakou nastrojarskou dílnu nebo zámečníka.nic slozityho na tom nehledej.

    12.3.2023 od tomrich1

    Doplnit odpověď

  • 0

    12.3.2023 od zahri

    Ahoj,
    robi to chlap v UK. Mal som na SV trocha hlucnejsiu spojku ale kedze som sa docital ze je to len "estetika" tak som to nakoniec neriesil.
    Ak chces vediet detaily tak pozri sem:


    Toto by mal byt on:
    http://www.vibefreev.com/

    Ak sa neozve niekto kto to vie riesit v CZ alebo SK tak to posli do GB na fixnutie a budes mat pokoj na stalo. Co som cital tak ani vymena za novy kus problem neodstrani ale len oddiali.

    Doplnit odpověď

  • 0

    12.3.2023 od Besacek

    Ahoj, dělal jsem si to na svým vstromu. neni to práce na týden takže pokud chceš ještě letos jezdit můžeme se rychle domluvit. Jinak pokud rachtá tak rachtat vydrží dalších sto tisíc km :) a můžeš mi to poslat až po sezóně. besoun@seznam.cz nebo 777038552

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist