globalmoto_duben_nolan




Uvolnění předního kola

Odpovědí (4)
  • 1

    3.2.2023 od jardad

    Očistil jsi řádně pístky, nemáš plnou nádobku brzdové kapaliny?

    Doplnit odpověď

  • 0

    2.2.2023 od Jirkahu71

    bylo venku celé kolo, nebo jsi sundaval jen třmeny?

    Doplněno:

    jestli bylo venku kolo, můžeš mít špatně poskládané vymezovací podložky co centrují kolo ve vidlicích, nebo jestli má motoka tachometr hnaný bovnenem od předního kola, stává se že člověk špatně nasadí ty zuby co spojují převodku s kolem a po dotažení je průšvih na světě.

    5.2.2023 od Jirkahu71

    Doplnit odpověď

  • 0

    3.2.2023 od zimirekm

    Obecna radu pridam. Je potreba pri montazi dodrzet spravny postup uhahovani sroubu na predni ose. Muze pak dojit k tomu, ze vidlice nebudou spravne soumerne a muze to mit vliv na vyoseni predniho kola. Pomuze i obecne video na montaz predniho kola zpet.

    Doplněno:

    Děkuji tě za odezvu.
    Zdeněk

    3.2.2023 od Zadenek

    Doplnit odpověď

  • 0

    6.2.2023 od LiborGSXR

    No, ono je každý mechanik, a opraví si všechno sám doma. Má zkušenost je taková, že práci si většina odflákne, nekouká jak to je poskládané, a stačí si vše vyfotit na mobil. Sundej brzdové třmeny, zkontroluj jestli jsou desky souběžne a řádně nasazeny. (Předpokládám, ze jsi to umyl, vyčistil a neskádal to na zajebané pístky). Vytáhni kolo a znova to poskládej podle manuálu, jsou zde k mání i na Monstera... Tam najdeš i brzdy. A jestli neumíš anglicky tak použij mobil a překladač.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist