globalmoto_duben_nolan




Brzdy

  • 0

    10.1.2016 od Pepek999

    Zdravim, tak jsem dělal repas brzdových třmenů a výměnu hadic za pancéřky. Zadek je v pohodě. Přední brzdy, vzduch už jsem vyhnal snad všechen, ale když páčku natlakuju tak mám kouslé přední kolo, dnes jsem to vyřešil tak, že jsem si třmeny sundal, pístky zatlačil a páčkou jemně pumpoval až to nepřibržďuje, ale páčka je měkká a jde až na řídítko a když s ní párkrát zahýbu tak je kolo zase kouslé, zkrátka nezajížděj zpátky prasátka. Páčky jsem sice dával jiné, ale ani tato netlačí na pístek když se nebrzdí, takže v tom problém není. Už nevím. Před výměnou bylo všecko v cajku, sice to trochu slyšitelně přibržďovalo, ale nijak hrozně.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (6)
  • 1

    11.1.2016 od bikerbilly

    Ahoj, určitě rozeber třmeny, objednej předtím opravné sady třmenů s gumičkami, a zalapuj pístky aby bez gumiček bez problémů chodily. Při montáži použij (např.od ATE ) montážní pastu na brzdové pístky. Pokud máš nové hadice nemůže být potom problém samozřejmně správné odvzdušnění je potom základ.

    Doplnit odpověď

  • 0

    10.1.2016 od Dejwa33

    Pokud jsi neměl třmeny rozebrané tak je sundej z kotoučů a rozhýbej pístky. Nejlépe čističem brzd a několikrát napumpovat aby vyjely a pak zase šroubovákem zatlačit zpět. Postup několikrát zopakovat až se budou pístky vracet.

    Doplnit odpověď

  • 0

    10.1.2016 od Pepek999

    Třmeny jsem měl rozebrané do mrtě, vyčištěné to je, dvouma prstama jdou zasunout, v tom problém nebude.

    Doplnit odpověď

  • 0

    10.1.2016 od jira8

    Ahoj,zkus tam dát starou páčku a zkus to znovu.Sice to nedává smysl,ale už jsem to zažil.Nebo vadné hadice?Výrobní vada?Zkusit profouknout zespodu?

    Doplnit odpověď

  • 0

    10.1.2016 od ja1

    odvzdušni to zespoda.máš tam vzduch páčka musí být při odvzdušnění povolená,aby pístek propouštěl kapalinu zpět do nádobky

    Doplněno:

    Pravdu má.

    10.1.2016 od jira8

    Doplnit odpověď

  • 0

    16.1.2016 od Sison

    Určitě zavzdušněné.Proto se to kouše.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist