globalmoto_duben_nolan




Nefunkční směrovky na jedné straně

  • 0

    6.10.2022 od Somas00

    Ahoj, snad mi tu někdo dokáže poradit s kabeláží, která je pro mě španělskou vesnicí. Mám yamahu XJ 600 1994, směrovky mi blikají do prava (zároveň bliká ukazatel na "palubce"). Na druhou stranu mi však blikají směrovky velice slabě a když se rozsvítí hlavní světlo, tak ještě méně (zároveň nebliká ukazatel na palubce). V obou případech se jedná jak o přední, tak zadní směrovky dohromady. Snažil jsem se z diagramu vykoukat, kde by mohl být problém, ale nemůžu na to přijít, tak třeba někdo šikovný bude vědět. Všechny čtyři směrovky jsou úplně nové, přerušovač a pojistky by měly být v pořádku, baterka nabitá atd.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 1

    6.10.2022 od Slávek-TDM

    Koukni se ještě do přepínače blinkrů a do jeho konektoru - respektive obojí prostříkni kontaktolem.

    Doplnit odpověď

  • 0

    13.10.2022 od lubinou

    Jo, taky bych to viděl na kontakty v přepínači blinkrů. Možná i v připojení kabelů z levé strany do přepínače. A taky bych prohlídl kostření levých blinkrů...

    Doplněno:

    Ahoj. Osobně to taky vidím v kostre levé strany. Přepínač možná, ale spíše to bude kostra. Zkus propojit drátem třeba žebra motoru, nebo přímo minus pol baterie a kostru v rozdelanem blinkru. Uvidíš, zda se to zlepší. Pokud ano, je to špatné ukostření blinkru, pokud ne, zkus přepínač. Pozor, ať to připojíš na kostřící část blinkru a ne na plus pól. ? Metoda pokus, omyl. ? At se zadaří. .

    16.10.2022 od matejGSX

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist