globalmoto_duben_nolan




Kde najít bezplatné audioknihy

  • -2

    15.8.2022 od JoyceJoyce

    Pokud hledáte bezplatné zvukové knihy, můžete si je stáhnout z různých webových stránek. Skvělé na těchto stránkách je, že nabízejí různé tituly. Můžete v nich vyhledávat podle autora, názvu, žánru a jazyka. Některé z nich jsou k dispozici ke stažení ve formátu MP3. Pokud je chcete poslouchat offline, můžete se také přihlásit k odběru jejich podcastového kanálu, kde nabízejí audioknihy ve více jazycích. Další skvělou funkcí Librivoxu je, že si můžete stáhnout více telefonů do stejného souboru.

    Další dobrou možností pro bezplatné audioknihy je internetový archiv. Tato stránka je obrovská a umožňuje vám procházet podle žánru, názvu a autora. Na stránce je sekce pro nejoblíbenější audioknihy, která zaručuje vysokou kvalitu. Stáhnout si můžete celou audioknihu nebo jednotlivé kapitoly. Zvukové knihy jsou také k dispozici v mnoha různých jazycích, včetně angličtiny, španělštiny a francouzštiny. Některé z webových stránek mají 30denní bezplatnou zkušební verzi, která vám umožní stáhnout si zdarma dvě audioknihy.

    Librivox nabízí bezplatné audioknihy načtené dobrovolníky. Tyto knihy jsou veřejnou doménou, takže si je můžete stáhnout zdarma. Jak stáhnout audioknihu, hledat podle názvu, autora a data vydání. Když najdete knihu, která se vám líbí, klikněte na ni a streamujte ji. Můžete se také přihlásit k odběru podcastů. Pokud rádi posloucháte podcasty, Scribl nabízí také bezplatné audioknihy. Dají se stáhnout kdekoli. Existuje mnoho webových stránek s bezplatnými audioknihami.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (1)
  • 0

    16.8.2022 od Strider

    skvele ! 34 000 knih v anglictine a 6 v cestine, v slovencine 2 kusy, v sanskrte nula nič...

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist