globalmoto_duben_nolan




Simson co tak trochu blbne

  • 0

    15.5.2022 od Kachlos116

    Potřeboval bych poradit jak opravit simsona tak aby mi pořád neblbnul. Problém je že když vyjede studenej z garáže tak chytá na první a všechno je v pohodě. Ale po 30 minutách jízdy začne vynechávat, nestartuje (musí se roztlačit), a někdy když ho nastartuju tak je hrozně podtočený a musí se z lehka na plyn aby nechcíp. Jo a taky někdy když zastavím tak nedrží volnoběh, ale když ho trochu přitáhnu tak simson řve jak kráva.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    15.5.2022 od Frankie23

    Zdravím, pravděpodobně ti bude někde přisávat falešnej vzduch, Simsony na to hodně trpí. Zkus přetěsnit přírubu mezi karburátorem a válcem, může být i prohnutá příruba, že to ani těsnění neutěsní. Může přisávat i přes gufera na klice nebo pod válcem.

    Doplnit odpověď

  • 0

    16.5.2022 od rainboww

    Ahoj, mě něco podopbného kdysi dělala jedna vadná cívka v dynamu. Při zahřátí a roztažení jádra začala blbnout a vynechávala jiskra.. Když to bylo studené, tak to jelo normálně.. Ale to je jen tip na jednu z více možných příčin

    Doplnit odpověď

  • 0

    18.5.2022 od dadanek1999

    Tohle často dělá snímač otáček (na statoru pod pravým deklem motoru). Jak se ohřeje, začne dělat cavyky, měl jsem to stejné. Buď jel za tepla podtočený, nebo úplně přestal házet jiskru.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist