globalmoto_duben_nolan




Chyba imobilizéru er 37.2

  • 0

    3.5.2022 od lubosfilip

    Zdarec lidi. Chci se zeptat. Na Multistradě 1000DS řešim problém s imobilizérem. Diagnostika budíků hlásí chybu 37.2, což je podle manuálu "imobilizer intrumental panel serial driver". Kromě tohoto mi nejde pár věcí na přístrojovém panelu jako kontrolka neutrálu (signál od čidla po kabelu do budíků jde), občas nefunguje ukazatel paliva v nádrži a tak... Neřešil jste někdo tady náhodou třeba výměnu budíků a jejich nakódování na imobilizér? podle všech poruch bych to viděl na nějakou chybu v budíkách ale nevim jestli se dají vyměnit. Díky za rady ;)

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (1)
  • 0

    4.5.2022 od X-tra-X

    Ahoj, je to známá věc, bohužel. Ta chyba je imobilizér, je to při ztrátě datovýho signálu. Pokud ti ještě nefunguje víc věcí, tak je to jasný, že budíky přestaly správně fungovat, příčin může být víc. Pro tebe to znamená 2 možnosti: 1. možnost - sehnat jiné a přizpůsobit k tvý motorce, 2. možnost - nechat opravit. Dělám tohle často, tak kdyby tě zajímalo víc věcí, napiš SZ.

    Doplněno:

    Díky za odpověď :) nevíš jak je to s tou výměnou budíků za jiný? stačí provést programování imobilizéru těma klíčema, co je v servisním návodu, nebo je třeba něco víc? díky

    5.5.2022 od lubosfilip

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist