bmw_r1300gs_cartec




Šířka motorky s Vario kufry a názor na ně

  • 0

    10.9.2021 od berry78

    Přátelé byl by prosím někdo, tak moc hodný a změřil mi jak je široké BMW R 1200 GS 2007 s nasazenými Vario kufry staženými na minimum ? ... Zvažuju jestli jít do co nejmenších hliníkáčů a nebo koupit jetá Varia. U těch Vario kufru se mi libí, že přiléhají hned na motorku ale zase se mi moc nelíbí vzhled a že vevnitř ten mechanizmus a dvojité stěny zabírají vzhledem k vnějšímu objemu zbytečně moc místa . .. Díky .. Berry

    Doplněno:

    Kluci děkuji všem moc za názory a čas odepsat mi . Díky moc .. Berry

    13.9.2021 od berry78

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (5)
  • 0

    10.9.2021 od Jarda40

    Ahoj, tak 2007 s vario kuframa má cca 81 cm. Zatažený.

    Doplnit odpověď

  • 0

    10.9.2021 od Sete

    Šířku s Vario kufry ti určitě někdo změří, ty už nemám, ale abys měl srovnání, mám objednané hliníkové kufry Bumot, dělají 3 velikosti, s nejmenšíma je motorka široká 86 cm, s nejširšíma 96 cm.

    Doplnit odpověď

  • 0

    10.9.2021 od matoupetr

    Ahoj . Vario kufry jsem měl a už nechci , když je roztahneš a naložíš , tak mají tendenci se svěsit . a do nezistěn se dostává prach a pak drhnou ,ale jinak vymyšlený to maj v BMW dobře , ale pokud jednou vyzkoušíš hliníkače tak uvidíš hned ten rozdíl , už jen příprava k uchycení další bagáže a samotná pevnost je opravdu něco jiného a velikost kufrů je třeba řešit podle toho co chceš vozit , popřípadě jestli jezdíš sám nebo s baťůžkem .Dále pak kam s přilbou ? některé přilby se vejdou i do bočnho alu kufru. Já jezdím sám Mám Alu kufry ne-origo z anglie sada 3 ks.cca 20 000.Kč. Pravá strana s osazením na výfuk.(r1200 gs LC 2017)
    V kufrech mám tašky , které vyndávám . V levo oblečení na tejden , v pravo nepromoky ,boty a nářadí na cesty a v topcase jídlo , pití rukavice , přitom v kufrech zůstává ještě dost místa. Ale pokud by měl jet i baťůžek tak plno všude + přídavné válce na kufry. Hodně zdaru při výběru , snad ti zkušenosti druhých pomůže.

    Doplněno:

    Má pravdu předsedo,mám"big husky" střední, tři roky a super,nedajn se tak rychle sundat jako bmw,ale nesype se z nich při otevřění nic a nahoru se daj přidělat věci.
    Měl jsem na předchozím bávu originály a co mě bavilo,když se odežírali zásoby tak se dali zmenšit,když se jede v bordelu píseček dělá problémy.

    18.11.2021 od lada-revamp

    Doplnit odpověď

  • 0

    10.9.2021 od CRF1000

    ma to cely metr na sirku

    Doplnit odpověď

  • 0

    13.9.2021 od ja1

    Mám vario a za mne super, kdykoli je sundam a nemusím montovat žádný rám na uchycení, uchycení jde stelovat aby se nic nedrelo a nesoupalo, zámek na kufrech je taky fajn, stačí jeden klíč od motorky, ale tvá volba co si vybereš

    Doplnit odpověď


Otázka je již vyřešena.


TOPlist