bmw_r1300gs_cartec




Elektronika

  • 0

    4.6.2021 od Mt09

    Mám dotaz
    U Yamahy MT10 se mi objevila závada nefunkčnosti ABS,trakce a dalších systémů. Při běžné jízdě se nejdříve rozsvítila závada motoru a přestal jít tachometr. Dále se přidávaly další systémy během pokračující jízdy a to trakce, quickshifer, elektrické odpružení a jiné. Po vypnutí motoru a následném nastartování půlka asistencí zase fungovala a po chvilce zase naskákaly chyby. Prostě chvíli to funguje a pak zase vypadává. Nemáte někdo s tímto zkušenosti,nebo radu co by mohlo být příčinou? Popřípadě jde udělat a jak nějaký reset řídící jednotky? Baterii jsem odpojil a po chvilce zase zapojil a nic se nezměnilo.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    4.6.2021 od JiriBN

    Odpojením baterky se nic nezměnilo, bo tam závada pořád je.
    Dost tebou popisovaných závad souvisí s kotoučky a snímacími čidly ABS v kolech tak je zkoukni, jakou mají vzdálenost od kotoučků, zda nejsou kotoučky křivý a vedení k čidlům. Pokud nic nenajdeš tak budeš muset na diagnostiku, kam možná stejně budeš muset pro smazání některých chyb.

    Doplnit odpověď

  • 0

    4.6.2021 od X-tra-X

    Čau, to vypadá na ztrátu komunikace na datové lince, bez diagnostiky nic nezjistíš, vím o čem mluvím, protože se přesně takovými problémy zabývám už několik let. Kdybys chtěl vědět víc, tak napiš SZ...

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist