bmw_r1300gs_cartec




Kolik zaplatit za 12 let stojícího horneta?

  • 0

    25.5.2021 od RobertKocar

    Dobrý den, chci se zeptat na váš názor, kolik bych měl dát peněz za 12-15 let stojícího horneta 600s (2001)?. Kolem roku 2006 byl s ní majitel na motovýletě, kde sebou pleskl v zatáčce na pravý bok. Od té doby motorka nehnutě v garáži stojí. Motorka má nájezd 18xxxkm.

    Na motorce je potřeba opravit blinkr, stupačku, páku přední i zadní brzdy, padací rám, závažíčko řidítek a jsou i řidítka ohnuté. (Na motorce jsou i další oděrky...)
    Potom je to nutné celé rozhýbat, nový akumulátor, olej, chladicí, ultrazvuk + seřízení karburátorů, vyčistit a odrezit nádrž, nové pneumatiky.

    Funkční se tyto modely bohybujou cca 35-65tis.

    Přikládám fotku motorky s poškozením, díky za rady!

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (14)
  • 1

    29.5.2021 od crestik

    dal bych mu 15tis a rychle utíkal, než se najde někdo, kdo mu za to dá 25tis. Osobně si myslím, že té motorce zásadně nic nebude, jenom se udělá základní servis za pár tisíc a opraví blbosti po pádu. Ona sice roky stála, ale taky má houby najeto, takže nebude všechno vyklepané a vydřené provozem a olezlé deštěm.

    Doplnit odpověď

  • 0

    26.5.2021 od kokoška.

    S počítej si kolik do toho nacpeš v dílech + tvůj čas. Jestli není lepší koupit něco co jezdí. Druhá věc za kolik to chce majitel prodat

    Doplnit odpověď

  • 0

    26.5.2021 od ja1

    Nevěřím že majitel žádnou cenu nenavrhl, cena se dělá tak, že se prodávající a kupec domluví na částce kterou oba akceptují ?

    Doplněno:

    Vzhledem k tomu že je to Hornet bych to nebral, rám nestal za nic,

    28.5.2021 od ja1

    Děkuji za návrh ceny. :) Uvidím jestli jestě někdo bude mít nějaké připomínky.

    26.5.2021 od RobertKocar

    Je to člen rodiny. Vůbec neví kolik za to chce, mám navrhnout cenu, kterou mu za to dám. Jelikož mu nechci dát málo peněz, ale ani přeplatit, ptám se na názor.
    Motorka je sice nepojízdná a padlá, ale má malý nájezd a vypadá slušně, proto jsem rozpačitý.

    26.5.2021 od RobertKocar

    Já bych ze známosti dal 15-20 bude tam hromada práce a hromada shánění

    26.5.2021 od kokoška.

    Je to člen rodiny. Vůbec neví kolik za to chce, mám navrhnout cenu, kterou mu za to dám. Jelikož mu nechci dát málo peněz, ale ani přeplatit, ptám se na názor.
    Motorka je sice nepojízdná a padlá, ale má malý nájezd a vypadá slušně, proto jsem rozpačitý.

    26.5.2021 od RobertKocar

    Doplnit odpověď

  • 0

    26.5.2021 od petrzon

    Může být také problém s korozí nádrže, vevnitř motoru a pod., spousta dílů zatuhlá, ucpaná. Motorka i po opravě může být nespolehlivá. Když tak dlouho stála a majitel nepotřeboval peníze, tak ji vem za odvoz, nebo za flašku. I tak tě bude stát spoustu peněz, času a nervů. Raději si pořiď něco jiného.

    Doplnit odpověď

  • 0

    26.5.2021 od krokoš

    čau, len pre info, takú motorku , čo dlho stála mám ja. Poliak, čo som preňho robil do kúpil v Nemecku, Suzukii GSX 750 Inzuma ročník 1999, km 18 000 , celá hrdzavá, niekde pri mori to stálo, majiteľ, starý jak ja 60+ . Nádrž vymenená,+baterka, Črevá v nádrži hrdzavé, problémy s tým, bola však nepadnutá a cena v roku 2017 bola 600 € . To zaplatil on v Nemecku. Ja som to spojazdnil , už pre seba dal som za ňu neviem presne ( asi 1600 €, len si myslím), keď som sa opýtal ženy dostala záchvat zúrivosti. ( Ako ma otento) Počítaj gumy v riti, riziko , vo všetkom. a tie drísti o členovi rodiny , nech si ju nechá . teraz tu jeden kúpil takto kawu ER 5 , tiež to stálo+ 70 ročná babička to mala , také som ešte nepočul a člen rodiny , Všetko zaplatil čistenie nádrže a výmenu oleju jasné otvovril rezervu a ...skončil.

    Keď si to sám spojazdníš, ešte áno, ináč nie.

    Doplnit odpověď

  • 0

    26.5.2021 od grooll

    Odhad ceny podle fotek je blbost. Nechte bajk ohledat v servisu a podle cenový nabídky se dá aktuální cena dopočítat. Nebo si k tomu přizvěte někoho zkušeného v servisování. Já osobně se nejvíc bojím vždy chlazení, jestli je tam nemrzka deset a víc let stará, mohla už něco požrat. Další věc je vlhkost v motoru, která se vytváří střídáním teploty v okolí a likviduje všechen kov, který není namočený v oleji. Pokud bych to řešil já, dal bych jí nejdřív servis, když je to v rodině, tak se dá cena dohodnout kdykoli potom, obzvlášť, pokud jí za celých 12let neprodal, tak asi ještě měsíc nebo dva vydrží

    Doplnit odpověď

  • 0

    26.5.2021 od zdenysrx6

    a ještě ktomu připočítej gufera předních vydlic + centrál a všechny brzdiče začnou chcat jak šahneš na brzdy

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.5.2021 od pkkaca

    Radši bych šel do něčeho,co je v pořádku.Do tohoto zateče ranec plus mraky práce,čekání,shánění,prostě wopruz

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.5.2021 od Michi.RR

    I zadarmo to může být drahý. Nasypeš do toho ranec, jestli je to rodina, tak ať Ti to daruje.

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.5.2021 od Myschan

    Půjdu na to z druhé strany. Kdybych chtěl motorku, dal bych za tohle 10 000? Ne, raději bych si připlatil za něco, co relativně funguje. Dal bych za to 5 000? Spíš ne, viz výše. Takže kdyby se mi chtělo trochu riskovat a hodně pracovat a hledat, dal bych za to flašku. Vzhledem k tomu, že jsem spíš líný, bych se na to vykašlal a koupil něco, ...viz výše.

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.5.2021 od dolfiruda

    Pokud ti to nechá levně 5-10 tis a práci uděláš sám. Nebude to až tak hrozný a budeš vědět co s tím je plus budeš mít nové věci. Víkend práce, já bych to neviděl až tak černě.

    Doplněno:

    Plus kufry na tom jsou fajn

    27.5.2021 od dolfiruda

    Doplnit odpověď

  • 0

    28.5.2021 od hansdorf

    Když ti to nabídne za 1 kč ,vyděláte oba. On to nemusí vozit do šrotu a ty si to můžeš dát do kupy.

    Doplnit odpověď

  • 0

    29.5.2021 od rousini

    No pokud je to normální rodina, tak bych postupoval následovně. Obvyklá cena takové funkční motorky je XY. Motorku si vezmi nech zprovoznit a pak mu zaplať XY mínus tvoje náklady. Férové pro obě strany...

    Doplnit odpověď

  • 0

    30.5.2021 od dinosaurus

    taky sem koupil uloženku od 1.majitele najezd 19000 km rok 2001... za dva měsice sem do ni nacpal cca 1000 € - kdyz to pripočitam k cene v živote bych to nekoupil - ja - nove pneumatiky, nova retezova sada - po par km vylezli tesnici x kroužky, všechny kapaliny a filtry , repas předni vidle - porucha kterou najit a odstranit stála dost dost penez za servis - regulator tlaku paliva ... pozor na uloženky

    Doplněno:

    ěšte sem zapoměl šponovak rozvod řetezu a akumuátor...

    30.5.2021 od dinosaurus

    Doplnit odpověď


Otázka je již vyřešena.


TOPlist