globalmoto_duben_nolan




Když přidám tak se mu už nechce jet.

  • 0

    11.5.2021 od Gejmet22

    Nevím v čem je problém ale koupil jsem nový filtr a s ním to už vůbec nechce jet ale když tam dám ten starý tak to jede líp. Na volno-běh to jde pěkně i když přidám tak to pěkně faká ale když to shodím ze stojanu a zkusím se projet tak se tomu už nechce, a když jsme 2 tak o tom ani nemluvím. Ale v nádrži žádný bordel není to jsem 2 čistil, a teče to taky pěkně. V karburátoru taky žádný problém být nemůže v tom jsem se hrabal snad nejvíc takže to bude možná něco s tím vzduchem. Prostě když přidám víc plynu tak to chvilku jede ale hned v zápětí se to řekněme začne dusit.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (5)
  • 0

    12.5.2021 od ja1

    A výfuk jsi taky vyčistil, vypálil?

    Doplnit odpověď

  • 0

    12.5.2021 od Jawan_Švestka

    Zdravím, nevím, co přesně za filtr jste koupil, ale ten starý klasický bakelitový airbox na fichtla si rozumí s karburátorem nejlépe. Vytváří jemný odpor a tím upravuje bohatost. Pokud jste tam dal moderní sportovní krátký filtr, tak ten má moc malý odpor a tím, jak je krátký, tak vytváří vzduchové turbulence při vstupu do difusoru. Při otevření šoupátka tak dochází k nedokonalému rozptýlení směsi.
    Ale může to být tisíc dalších věcí... z mojí zkušenosti je klasický airbox je stejně nejlepší. A jsou na něm ty špuntíky, kterými se případně dá štělovat ten odpor...
    Hodně zdaru

    Doplnit odpověď

  • 0

    13.5.2021 od context

    Nejspíš ti to přisává někde falešný vzduch a pak to nejede

    Doplnit odpověď

  • 0

    14.5.2021 od Pája13

    Mě dělal přesně toto výfuk.

    Doplnit odpověď

  • 0

    17.5.2021 od 1_Bonifac

    1) výfuk, musí být "čistý"
    2) nejpravděpodobněji hlavní tryska, profouknout nestačí, vem jehlu a jemně protáhni, stačí malý chloupek a pod zátěží to nejede i když na volnoběh se roztočí.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist