bmw_r1300gs_cartec




Samovolně zvyšující se otáčky

  • 1

    21.4.2021 od Fandaa8

    Zdravím, jdu si pro radu. Koupil jsem Suzuki Dr 125 rok 1996. Lítá pěkně. Ovšem mám s tím tenhle problém. Když mám zařazenou rychlost a držím spojku, volnoběh drží úplně normálně. Jakmile zařadím neutrál, nehorázně se zvýší otáčky a postupně jdou dolů (na úroveň volnoběhu při rychlosti) a když nic nedělám, tak jdou zase samovolně nahoru. Prostě si na neutral dělají, co chtějí. A štelovaním volnoběhu se nic nespraví, šoupě se taky vrací, jak má. Nevíte, čím by to mohlo být, respektive co s tím dělat. Za každý postřeh a radu budu rád. Předem díky moc.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    21.4.2021 od JiriBN

    Přisava ti to falešný vzduch. Nejspíše příruba před nebo za karburátorem bude praskla. Taky zkontroluj zda máš správně nasazeny vzduchový filtr v airboxu a těsnost airboxu za filtrem.

    Doplnit odpověď

  • 0

    22.4.2021 od Mida

    Koukni na přírubu mezi karburátorem a airboxem, jestli neni prasklý/spuchřelý nebo jinak požkozený. Nejlepší bude vyndat karburátor i přírubu a zkusit jí lehce roztahovat/kroutit, abys viděl i menší trhliny, který pohledem nepoznáš. Měl jsem podobnej porblém, vyřešila to nová příruba.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist