bmw_r1300gs_cartec




Husqvarna TE 450 Střílí

  • 0

    11.3.2021 od sonyr

    Ahoj.. Prosím radu nebo postrčení...

    Po delší odstávce šla špatně nastartovat. Starý benzín. Takže klasika vyprázdnit nádrž rozebrat karburaci a dát do ultrazvuku. Jenže... když jsem rozebíral karburátor neuvědomil jsem si a nespočítal otáčky na směsném šroubku karburátoru. Našel jsem v manuálu 1,5 otáčky. Každopádně po složení při ubrání plynu strílí do výfuku... Hrozně kouřila smrděla... Zjistil jsem vysokou hladinu. Tu jsem snížil a už nekouří jde tak nějak normálně do otáček ale vždy při ubrání střílí do výfuku až jdou lišáky. Nejschůdnější to bylo tak na 2,5 otáčky směs na volnoběh... A ještě nepravidelně padají otáčky to jak kdy (na 2,5 otáčky to skoro nedělá) Příruby karnurátoru jsem na volnoběh stříkal čističem brzd jestli někde nepřisává falešnej luft a bylo to beze změn otáček... Tak prosím o nakopnutí co dál... Děkuji...

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    11.3.2021 od Husa123

    Tak to vůbec nevím mě se to stávalo když mi praskla příruba a šlo tam moc vzduchu

    Doplněno:

    No je to právě zajímavost jako.... Pokusím si ještě pohrát s hladinou :-/

    11.3.2021 od sonyr

    No je to právě zajímavost jako.... Pokusím si ještě pohrát s hladinou :-/

    11.3.2021 od sonyr

    Doplnit odpověď

  • 0

    12.3.2021 od ja1

    netesní vyfuk , bohatost 2 ot

    Doplněno:

    muže byt priruba řízla, sundej karbec a uvidíš

    17.3.2021 od ja1

    Ladil jsem to po půl otáčce. Nejlepší je to tak na 2,5 otáčky ale při ubrání stále střílí... Někdy nechtějí padat otáčky až po chvilce.. vše odpovídá jako by byla netesnanpriruba ovšem kdZ stříkání benzín na přírubu chod motoru se nezmění.

    13.3.2021 od sonyr

    Doplnit odpověď

  • 0

    23.3.2021 od 400xr

    Nespoléhej na ultrazvuk jako na všelék. Měl jsem v dílně podobný problém s Afrikou Twin - tam volnoběh nefungoval vůbec, navíc karburátory střídavě přetékaly - tam, kde se ultrazvukem zabývají bylo řečeno: nic nerozebírej a dej nám to kompetní. Po namontování volnoběh beze změny a konečný důvod - obě volnoběžné trysky stále neprůchodné a teprve mechanické vyčištění obou VT přineslo výsledek. Pravděpodobně si ultrazvuk s malými otvory těchto trysek poradit nedokázal !

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist