globalmoto_duben_nolan




Jak utěsnit průsak nádrže

  • 0

    4.3.2021 od romel70

    Ahoj kamarádi, nevíte někdo jak- čím utěsnit nádrž když z ní prosakuje benzín aniž by se musela vyvařovat, průsak je miniální asi dvě kapky denně z levého rohu bandy. Díky za všechny vaše nápady.

    Doplněno:

    Ještě mě napadnul epoxidový tmel na kov, mohlo by to držet a neprosakovat.

    4.3.2021 od romel70

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    5.3.2021 od KAWAHAB

    Bude to pod tím prosakovat pořád,at tam dáš epoxid,nebo pryskyřici...Zrovna včera mi dovezl známej takto loni opravenou nádrž a prolíná, čímž se zvedl noví lak.. jediná na 100% oprava .. zavařit mosazí nebo zaletovat cínem

    Doplněno:

    kovovou

    5.3.2021 od KAWAHAB

    Doplnit odpověď

  • 0

    4.3.2021 od krokoš

    Čau, tu na fóre je zopá témat o kremrot aj o firmách čo opravujú nádrže zvnútra, pohľadaj si to. tiež som o tom rozmýšľal, ale nakoniec som kúpil inú nádrž, moja bola ale fest prežratá. Tá tvoja, ale možno už drží len na farbe. Síce plátal som nádrž na endure, plastovú nejaký debil predo mnou tam vrazil samorezku a dlhšiu ako trebalo a šla skrz. Ja som to zaplátal tým tmelom na autá tmel polyester . Dá sa bežne kúpiť . Vypusti benzín vysuš to , nádrž , ale demontuj aspoň, lebo tam dole budeš mať stále benzín. . Otoč ju naopak a zaplátaj to. Ja som to potom ešte preplátoval plátnom z obliečky , taký 1 cmX1cm kúsok nasiaknutým tým tmelom. Tmel je odolný voči benzínu. Ja mám tú dieru od blatníka zadného kolesa , nádrž mám pod sedlom a na suchom blate by som pekne videl priesak. Držím palce.

    Doplněno:

    ještě mě napadnul epoxidový tmel na kov, mohlo by to držet a neprosakovat.

    4.3.2021 od romel70

    Doplnit odpověď


Otázka je již vyřešena.


TOPlist