globalmoto_duben_nolan




Kolik by stáli opravy na této motorce

Odpovědí (6)
  • 0

    2.1.2021 od wonder184

    Řekl bych, že kolem 30 tisic + zbytečné starosti.

    Doplnit odpověď

  • 0

    3.1.2021 od Anti

    Záleží na tom jak tu opravu pojmeš. Defacto s tím můžeš jezdit tak jak to je
    Pokud to budeš chtít spravit, tak počítej profi opravu nádrže cca 5 k, plasty pokud půjdou zavařit tak s lakem 3k kus.

    Doplnit odpověď

  • 0

    3.1.2021 od _Michal

    Motorka je od ježdění a né leštění, takže dát 5000 za opravu nádrže..... To se dá řešit někdy nebo vůbec. Dát ji do originál pojízného stavu, tzn. sehnat kapotu a světlo. Takže hledej na bazaru, co chybí a doskládej ji. 10000 do toho zahučí. Takže pokud je motor Ok, tak stále solidní cena za varana.

    Doplnit odpověď

  • 0

    3.1.2021 od Mouzis

    čau hele oprava by tě vyšla o dost více než motorka sama když koupiš jinou, radu co ti mužu dat vykašli se na to, zjevně jak piše že spadla v nizké rychlosti tak mně celkem překvapuje proč tam nemá ukazané plasty a spadnul určitě na nějak šutr nebo něco tomu podobne podle te nadrže, za mně bych do toho nešel oprava bude na hodně dlouho diky i sehnaní dilu, motorku bych si vzal třeba jenom na ND protože motor by mohl byt oukey

    Doplněno:

    Dobře děkuji

    3.1.2021 od Klitsch

    Doplnit odpověď

  • 0

    3.1.2021 od stnd

    Vidím dobře, ze tu nádrž už někdy někdo spravoval?
    Bych se na to normálně vyprd, pokud není montování tvůj koníček.

    Doplnit odpověď

  • 0

    5.1.2021 od Pedl

    Nejtěžší je obvykle sehnat plasty, originály jsou na japoncích drahé, takže pohledej v bazarech ať víš do čeho jdeš. Nádrž opravit není problém. Ale divné, že chybí plasty na obou stranách, kdo víc co to zažilo, dobře si to porovnej s origo fotkama, může toho chybet víc. A jestli tam půjdeš zkontroluj si i jestli nedrhnou tlumiče (ohnuté), svítí světlo, jede to vůbec rovně?
    Můj názor je, že je lepší když prodejce prodává motorku v použitelném stavu (ikdyž se šrámama) ale dražší, než v nepoužitelném stavu ale levně. Takhle vlastně legálně s tím asi ani nemůžeš na silnici.
    Pokud to není tak hrozné jak to vypadá, tak by to třeba mohl do 10 tisíc dát do slušného stavu a moc práce by to nebylo a furt by to prodával za přijatelnou cenu, tak proč to neudělá.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist