bmw_r1300gs_cartec




dodělani budik na palivo

  • 0

    4.8.2020 od radecek70

    chci dodělat budik paliva , nadrž z plovakem už mam , ,plovak mam venku z nadrže a jak zapojim plovak ,budik ,baterku ,tak ručička mi ukazuje bud 3/4 nadrže a nebo čtvrt ,ručička nejde až na 0 nebo neukazuje plnou nadrž ,nevite někdo co z tim udělat

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    4.8.2020 od krokoš

    Čau, na mojej motorke Ina 750 ten ukazovateľ paliva má určité spomalenie, kvôli kmitaniu ručičky. Tak po zapojení musíš čakať dosť dlho, po cca 5-10 minút ti ukáže správny stav. Čiže dáš plavák na polohu plná a musíš počkať 10 minút , až potom to ukáže, nie hneď.

    Doplnit odpověď

  • 0

    4.8.2020 od Mirekdoda

    radecek70:
    dle tvého popisu je zapojení obvodu na přímo, signál není digitalizován a nejde přes ŘJ motoru. Takže pomalé zobrazování nepřipadá do úvahy. Ukazatel paliva je malý ampérmetr, který vychyluje ručičku podle změny proudu na odporu u plováku. Jen stupnice přístroje je ocejchovaná, jako zbytek paliva.
    Takže k věci. Rozsah změny odporu na plováku musí odpovídat rozsahu změn proudu na stupnici ukazatele a to evidentně neodpovídá. Jsi si jistý, že máš díly, které patří k sobě? Řešení to má, přecejchovat stupnici paliva.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist