bmw_r1300gs_cartec




řemen

  • 0

    30.7.2020 od Smolda_Kladno

    Ahopj všem,

    pojedu na 2000km dlouhou cestu. Už jste někdo jel na Scarverovi tak daleko? Trochu mám obavy z řemenu. Pokud by praskl, težko ho po cestě seženu.
    Řešili jste technické problémy na cestě někdy? Jedu ČR, RAKOUSKO, SLOVINSKO, ITÁLIE A ZPĚT.

    Díky za komenty a zkušenosti.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    30.7.2020 od roba

    přece není problém řemen prohlédnout z obou stran,pokud nemá vizualní vadu tak to stejně neovlivníš,a nebo si zaplat asistenční služby.R

    Doplněno:

    Nejenom tady : http://www.scarver....m.cz/8055/index.html

    31.7.2020 od Seeker65

    Řemen je v pohodě. Asistence je nutná. Jen mě zajímalo jestli se to někomu přihodilo ....

    30.7.2020 od Smolda_Kladno

    Doplnit odpověď

  • 0

    7.8.2020 od brok69

    Dojel jsem bez problémů na Sardinii, do Rumunska (viz cestopisy). Nejdelší denní přesun cca 700km, řemen se prohřál a mírně natáhl (nejvíce na maďarské dálnici, kdy jsme jeli dlouho vyšší rychlostí, druhý den se řemen zase "stáhl" na původní stav tedy O.K. Znám jediného člověka, který přetrhl řemen. Stalo se mu to při stoupání v Beskydech, plně naložen ve dvou, dvojka a plný kotel. Takže extrémní namáhání. Neměl bych strach, pokud je řemen bez poškození a je pravidelně čištěn a ošetřován silikonovým olejem (aspoň 2x ročně)

    Doplněno:

    to natažení si vysvětluju právě tím prohřátím, nic jiného mě nenapadá. A pozor! nepsal jsem nic o WD, ale o čistě silikonovém oleji.

    18.8.2020 od brok69

    to natažení si vysvětluju právě tím prohřátím, nic jiného mě nenapadá. A pozor! nepsal jsem nic o WD, ale o čistě silikonovém oleji.

    18.8.2020 od brok69

    Člověče to mě zaujalo s tím natažením řemenu - já jsem ho měl v únoru seřizovaný a vyměněná ložiska v zadním kole a v červenci najednou začal ujíždět k vnějšku řemenice (jako když couváš), ale nechtělo se mu vracet a působil volnějším dojmem. "Z ničeho nic" najednou, tak mě to zarazilo. Pak jsme byli na 2,5tis výletě okolo republiky a asi třetí den (vlastně po propršeném dni a chladné noci) se zase srovnal a od té doby je víceméně v normě. Fakt se natahuje teplotou?
    A to ošetřování - normálně to stříkneš WDčkem, nebo co na to používáš?

    12.8.2020 od Wojtzig

    Doplnit odpověď

  • 0

    24.10.2023 od gimeye8984

    Pokud máte pocit, že se váš život stal nudným a monotónním, je čas vnést do něj jasné barvy a nové dojmy. Výlet do Černobylu, jednoho z největších opuštěných měst, vám poskytne nevýslovné emoce. Můžete se tam ponořit do atmosféry sovětské éry a prohlédnout si místo zamrzlé v čase. A díky zajištěné dopravě si určitě stihnete prohlédnout všechna nejzajímavější místa. Jedná se o neuvěřitelné dobrodružství, které vám zpestří život. Pokud žijete v České republice, určitě si rezervujte letenku na https://chernobylstory.com/cz a vydejte se na fascinující cestu.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist