bmw_r1300gs_cartec




Střílení do výfuku - amatér

  • 0

    9.4.2020 od RadekCzech

    Dobrý den. Motorkář amatér prosí o pomoc. Koupil jsem wr 250 f kde nastal problém se střílením do výfuku. Jde dobře za plynem. Při startu na studený vše ok. Při volnoběhu (zahřáto) nepravidelný chod. Při rozjezdu a puštení plynu střílení do výfuku. Hledal jsem články zde na motorkari.cz a nalezl jsem že existuje šroub kterým lze štělovat množství vzduchu při volnoběžných otáčkách. Jedná se o ten šroub který je ze spodu karburátoru označen číslicema 1 až 4 (myslím). Ventily kontroloval profesionál. Zjistili jsme že byla provedena přestavba válce a pístu (zn . athena) .V servise tvrdili že se to musí seštělovat a cena za vyčištění a vyštelování 5 000 kč. Ještě jedna informace. Pán který motorku prodával říkal že při vypuštění paliva na něj vypadla volnoběžná tryska. Tuto namontoval na zpět. Mám podezření právě na tuto trysku. Jsem jen vyučený automechanik a přímo v karburátorech motorek se nevyznám.Děkuji za všechny názory.

    Doplněno:

    Je to tento šroub ? http://www.chinaexp...250/32950876536.html

    9.4.2020 od RadekCzech

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (1)
  • 0

    9.4.2020 od Skrunch

    Ano, volnoběžná tryska s tím má co do činění a stejně tak i bohatost směsi. Pokud byla provedena přestavba, kontroloval bych i předstih.

    Doplněno:

    Bohatost směsi se šteluje tím šroubem ze spodu ? Našel jsem návod. Zvýšit otáčky volnoběhu a ten šroub (dušník??šroub s čísly) uplně uzavřit a poté povolit na 1 a půl otáčky a poté doštelovat k dokonalosti . Je to tak jak píšu ?Děkuji

    9.4.2020 od RadekCzech

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist