globalmoto_duben_nolan




GSX 1400 - při 5tis se objeví na vteřinku pytel na plynu

Odpovědí (6)
  • 0

    7.4.2020 od Sabik1

    Ahoj,
    za dva roky co jsem ji měl jsem se s ničím takovým nesetkal. Vždy táhla bez propadů. Bohužel žádná rada. Ber to jen jako info.

    Doplnit odpověď

  • 0

    7.4.2020 od Andrej

    Kolik má 14tka najeto ?

    Doplnit odpověď

  • 0

    7.4.2020 od V_i_c_i

    Už jsem tohle zažil, hledalo se to blbě a bohužel do dneška pořádně nevím čím to bylo.
    Osobně bych začal výměnou svíček a následně šel po cestě paliva. Překontroloval a vyčistil sítko v čerpadle v nádrži tzv. "teabag" a následně překontroloval čerpadlo a vstřiky. Respektive vstřiky nechal překontrolovat a vyčistit nebo vyměnit.
    Já mám třeba na mé moto ten vysokotlaký filtr na kraji životnosti. Čištění již nepomáhá a vyměnit se jen tak jednoduše nedá (to by byla debata na dlouho). Na moto se to po úpravách co na ni mám (má zvýšené nároky na dodávku paliva proti sérii) projevuje tak, že když jedu na rezervu a chci pořádně zatahat tak prostě "vypne". Pokud netahám nebo dotankuji funguje perfektně. A stejně perfektně funguje i na rezervu s jiným čerpadlem a jiným vysokotlakým filtrem.
    Dej pak vědět čím to bylo. Vici

    Doplněno:

    E: Ještě jsem si vzpomněl, že tenkrát pomohlo i vyřazení systému PAIRS, ale nechápu jak to s tímto problémem mohlo souviset. Nicméně to tenkrát byla poslední úprava na té moto a od té doby se ten problém neopakoval.
    Zkus napsat uživateli Macík, byla to jeho čtrnáctka. Možná si bude pamatovat víc.

    7.4.2020 od V_i_c_i

    Doplnit odpověď

  • 0

    8.4.2020 od dajos

    Ahoj,
    máš v podstatě 2 možnosti.
    Buď budeš zkoušet metodou pokus omyl - měnit různé komponenty a doufat, že se trefíš co nejdříve do příčiny problému, nebo kontaktuješ někoho kdo umí měřit osciloskopem. Protože příčina může byt jak mechanická tak i elektronická. Klidně může nastat i kombinace obojího. K nám do Přerova bys to měl dost z ruky. Ale můžu doporučit např. fy. IHR. v Kosmonosích http://www.ihr-tech...ostika-a-emise.html, případně tě odkážou na někoho schopného v tvém okolí.

    Ať se daří.
    D.

    Doplnit odpověď

  • 0

    8.4.2020 od Korado50

    Udělal sem menší research na netu a našel vlákno kde řešili že motorka nešla vytočit přes 5000rpm,na vine byl jeden z filtrů palivové pumpy, zmínili tam taky že za to mohl nedostatečný tlak palivove pumpy.

    https://www.gixxer.c...over-5k-rpms.355522/

    Doplnit odpověď

  • 0

    14.4.2020 od Beik500

    čau, teď to řeší můj mechanik, mám stejný problem do 5-ti táhne jak bestie a od 5-ti propad výkonu a přesně jak píšeš, jakoby někdo šlápal na brzdu.....jakmile to budu vědět, hned to tu napíšu, mělo by to být do konce týdne hotové.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist