bmw_r1300gs_cartec




Nestartuje

  • 0

    31.12.2019 od Calomel

    Před odstavením na zimu jsem za běhu zavřel kohout paliva,abych vyjel benzin z karbcu.po cca 2 měsících jsem chtěl nastartovat,ale starter točí ale motor nenaskoci.Na zavřený plyn se syticem má trochu snahu ale po přidání plynu jen točí a pak střeli do vyfuku.baterka je ok.předtím chytala na cvrnknuti.poraďte kde soudruzi udelali chybu.Calomel.

    Doplněno:

    Diky za info.bylo to fakt špatným benzinem.nahradil jsem ho vervou 100.vyndal levou svíčku,(prava je pro caperfilda), horkovzduskou ohřál trocu hlavu,stříkl trochu.benu do válce.chytlo to hned na jede válec a po chvíli se pridal i druhý.super!

    19.1.2020 od Calomel

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 1

    1.1.2020 od Tommy

    Nemáš jen benzín v karburátorech, taky se nám to na TDM děje. Řeším to tak, že otevřu kohout na ON, a pak přes kousek hadičky v hrdle nádrže utěsněné hadrem lehce natlakuji nádrž. Stačí chvilka, a pak to nastartuje normálně.

    Doplněno:

    Přesně jak píše Tommy - není v karburátorech palivo - přesně jak píše - udělat přetlak v nádrži na chvilku a bude to OK. U TDM850 normální záležitost

    9.1.2020 od -Nio-

    Doplnit odpověď

  • 0

    31.12.2019 od kokoška.

    Más na kohoutu polohu PRI?

    Doplněno:

    Nemám,jen off,on a rezerva

    1.1.2020 od Calomel

    Doplnit odpověď

  • 0

    1.1.2020 od Skrunch

    Máš zanesené karburátory(trysky). To rád dělá dnešní benzín, který má v sobě biosložky.
    Vyčistit trysky a na zimu je dobré, hlavně pro karburátory, použít 98 nebo 100 oktanový benzín. Je čistější. Nebo použít jednoho z výrobců STP, TEC2000 a jeho čistič paliva či anti-degradační přípravek pro benzín.

    Doplnit odpověď

  • 0

    6.1.2020 od grandpa

    Zdravím!
    Chybu soudruzi udělali v benzínu! Studený motor, letní benzín a s lihem a chladné prostředí, to jsou základní předpoklady aby to nešlo! Skladovatelnost benzínu E5 je tak 2 měsíce. Pokud máš stroj s karburátory tak není ani utěsněná nádrž proti vnikání vzduchu, jako naschvál vlhkého. Co máš v nádrži na dně? Kromě odloučeného lihu který nehoří pod 15°C ?

    Doplněno:

    Před zimou zásadně Verva 100 dvě nárže. Pak při odtstavení nechám dojet a benzín vypustím do plechové bandasky hermeticky uzavžené!

    6.1.2020 od grandpa

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist