globalmoto_duben_nolan




Klepání v motoru

  • 0

    20.6.2019 od Locky

    Zdravím,

    potřeboval bych radu o co by mohlo jít.
    Včera sem bohužel nechal moto na dešti (pršelo celkem dost) a dnes najednou nějaké divné klepání v motoru a ztráta tahu. Něco tam "drnčí" i když je pod plynem i když je na volnoběh. Do včerejška úplně v pohodě. Při volnoběhu dost kolísají otáčky a kolikrát vypadala, že i chcípne. Moto nespadlo nic, jen stálo na dešti, ráno chytla cca na 2-3(což většinou tak chytá) pokus a pak už divně klepala.

    Další prosbu bych měl, zda nevíte o někom v okolí Slavkova u Brna, Bučovice kdo by mi moto opravil, zda nemáte s někým zkušenosti.

    Děkuji

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    20.6.2019 od Pedl

    Je možné, že ti to jede jen na jeden válec Akceleruje to stejně rychle jako dřív? Možná máš fajfku ve vodě od toho deště.

    Doplněno:

    Jojo, akcelerace je v pohodě, jen pak ve vyšších otáčkách ztrácí tah.

    20.6.2019 od Locky

    Doplnit odpověď

  • 0

    25.6.2019 od vasek2000

    Voda u fajfky a nebo voda v nádrži to by vysvětlovalo ztrátu výkonu, nech jí pořádně na slunku a pak tam dej více oktanové palivo nebo kvalitnější benzín .. nech motorku zahřát a pak jí běž někam protáhnout na dalnici. Jetsli to je voda tak jí vypálíš :) Klepat může cokoliv ale nemusí to být příčina. Většina věci tykajici se vykonu a spalovaní neni mechanickým zničením.

    Doplnit odpověď

  • 0

    1.8.2019 od Radek156

    Voda u fajky může být i tím, že je ucpaný odvodňovací kanálek (dírka ke svíčce z boku na hlavě válce tuším pod druhým žebrem). Já to měl po minulém majiteli totál zalepené svinstvem a svíčky stály asi nějakou dobu ve vodě, protože byly dost orezlé. Kupodivu motor šlapal bez problémů.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist