globalmoto_duben_nolan




Spojka prasklé víko zevnitř

  • 1

    6.6.2019 od Démon87

    Zdarec, chtěl by se zeptat jestli se někdo nesetkal s rozpadenou spojkou. Zajímalo by mě jestli je to typická závada a postup opravy. Jak finančně náročné by to asi bylo. Spojka vůbec nefunguje a dokonce je zevnitř prasklé i víčko.Je mě jasný že budu muset vyměnit komplet spojku, spíš mám obavy aby to nebylo způsobené ještě něčím dalším, aby se třeba nemusel pulit motor nebo tak něco. Diky za informace. Libor

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    7.6.2019 od bunka20

    Ahoj. Já jsem si měnil lamely sám, a přišlo mi že pružiny nemaj sílu NO, já tam dal nějak obráceně ty talířový podložky nad pružinou. Jinou zkušenost nemám. Mám pdf dokument = manuál na motorku. Pokud ho nenajdeš v sekci : hledat motorky / návody ... , tak bych ti ho poslal. Čauky. Viki.

    Doplněno:

    JEŠTĚ mě napadá, že koš na unášení lamel může mít vůli na drážkách. To by rachotilo, ale výměna koše nevyžaduje půlení motoru. A Doufám, že zuby lamely jsou měkčí než hřídel stálého převodu.. Kouknout a zkusit.. Nezapomeň zevnitř víka spojky odmontovat plech a pod ním vytřít bahno. Je to primitvní labyrynt nahrazující odstředivou filtraci která tam není (není to náklaďák).. Čauki.

    7.6.2019 od bunka20

    Doplnit odpověď

  • 0

    10.6.2019 od Slávek-TDM

    A nemáš spadlej spojkovej koš z hřídele? Tím by se vysvětlilo i to prasklý víko. Pokud nebude orvaná hřídel, není důvod půlit motor.

    Doplněno:

    Moc děkuji za reakce. Pán motorku nakonec prodal někomu jinému tak jsem to vůbec neřešil

    12.6.2019 od Démon87

    Doplnit odpověď

  • -1

    10.6.2019 od Kohlstein

    Když dáš tento dotaz do diskuse a ne do poradny, dostaneš i radu, jak na to.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist