globalmoto_duben_nolan




Nestartuje

  • 0

    5.9.2015 od Sbe

    Zdravím, nedávno jsem dotáhl dom simála S51b s problémem a to že nejde do otáček, po prozkoumání všech možných i nemožných závad karbec, zapalko... to vypadalo na gufera na klice, nicméně tomu tak není.
    Karburátor je přetryskovaný novými tryskami dle originálu (původní trysky předchozí opraváři rozmastili šroubovákem), hladina v plovákovce je nastavena dle příručky.
    Zapalování, tyrystorový spínání je nový, cívka je cajk, zbytek zapalka funguje, jiskru hází, svíce jsem zkoušel snad už všechny od N8, přes N14,15,17... nic nepomáhá, nicméně jiskru hází, klínek ke koši s magnetama není střižený, zapalko je pootočený do polohy kde má být.
    Z vejfuku chčije nespálený palivo.
    Bohatost směsi, volnoběh, jehlu, předstih a i ty gufera na klice vše už jsem zkoušel i baterku prohodil z jiný motorky a furt ani ránu a teť "babo raďˇ".
    Díky za rady

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 1

    6.9.2015 od Blahacek

    Dle mého názoru máš špatně nastavenou plovákovou hladinu v karbecu. Taky jsem se s tím drbal min. 2 hodiny, než jsem to nastavil tak, jak by mělo. Všechny známky, co jsi napsal tomu nasvědčují. Zkus nastavit tu hladinu tím plíškem.

    Doplnit odpověď

  • 1

    16.6.2016 od J.V.

    Nemáš ucpanej vzduchovej filtr?

    Doplnit odpověď

  • 0

    8.10.2015 od piplman

    Tak to mas pridreny, skuz to pustit skopce. Jestli chytne.

    Doplněno:

    Odpoved byla nekam jinam, omlouvam se

    8.10.2015 od piplman

    Doplnit odpověď

  • 0

    17.6.2016 od Matejda1998

    Já bych se také zkusil podívat jestli není ucpaný výfuk, protože jak je ten výfuk ucpaný tak se válec nemůže dostatečně vyplachovat novou čistou směsí, proto ti to možná nejde do otáček.

    Takže bych ho zkusil celý rozebrat a mrknout do něj jestli není ucpaný!

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist