bmw_r1300gs_cartec




Přední brzda

  • 0

    10.5.2019 od Paja123456

    Prosím o pomoc,mám krátce Hondu xl 1000V Varadero rok 2002.
    Jde o brzdění přední brzdou,při pomalejší jízdě a i mírném přibrzdění mi brzda jako by vypne a znovu zapne,prostě to brzdí přerušovaně.Brzdová kapalina nová,odvzdušněné,kotouče v pořádku,nehážou a ani nejsou volné na nýtech.Co to je,nebo je to normální??Nebo co s tím??? Děkuji za všechny rady.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

    12.5.2019 od krokoš

    Tu niekde na fóre som o tom čítal, pár dní do zadu. Tam to je komplikované , prednou brzdíš aj zadné koleso, a naopak. Krajné valčeky predného strmeňa ovláda predná brzda a vnútorné zadná brzda. A ovzdušňovanie je teda poriadne náročné. V tom vlákne to bolo podrobne rozpísané. Teda , ak som trafil typ motorky a bola reč o tvojej. Popátraj tu na fóre , držím palce. Pre najlepší účinok brzdenia musíš brzdiť prednou aj zadnou brzdou.

    Doplnit odpověď

  • 0

    13.5.2019 od shifty

    Přesně tak, zkontroluj pořádně odvzdušnění. Odvzdušňuje se komplet celý okruh, tj. zadní + přední, ale už si nepamatuji přesně jak to bylo, když se podíváš jak vedou brzdové hadice, tak ti dojde jak to odvzdušnit. Tuším, že se první odvzdušňoval zadek a pak pravej a levej brzdič.

    Doplnit odpověď

  • 0

    19.5.2019 od barracuda101

    Ahoj, měl jsem podobný problém. Při dobržďování se brzdný účinek jakoby houpal. Zkontroloval jsem desky, kapalinu a nakonec byť nejevily až takové známky opotřebení jsem musel vyměnit přední kotouče a je klid.

    Doplnit odpověď

  • 0

    24.6.2019 od Fiko

    Správný postup na odvzdušnění Varadera s duálem najdeš tady

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist