globalmoto_duben_nolan




Z motorky teče benzín

  • 0

    6.4.2019 od JayB

    Rychlý laický dotaz na zkušené - teď po zimě jsem zkusil nastartovat motorku, nicméně při otočení klíčkem do ON se mi opakovaně stalo, že odněkud (nepřišel jsem na to odkud) vyteče nějaké relativně malé množství benzínu. A při startování taky....ještě jsem to ani úplně nenastartoval protože bych zasvinil celý parkovací stání benzínem, ale nemáte tušení co by v tom mohlo být?

    Netuším jestli někde není nějaká vypadlá hadička nebo kde by mohl být problém. Zcela přiznávám, že jsem laický uživatel a nikoli mechanik

    Už se mi to opakovaně stalo na podzim před zazimováním, ale když jsem to nakonec dotáhl k jednomu mechanikovi, tak se to samozřejmě neprojevilo.... ;-(( A teď po zimě je to tu zase...K mechanikovi to samozřejmě nějak budu muset dostat, ale spíš jestli jste se někdo s něčím podobným nesetkal...
    Díky

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 1

    6.4.2019 od Kaubík

    Podle mojeho názoru se ti zasekává plovák v některém z karburátorů a pak to uteče přepadem ven. Vytáhnout karburátory, vyčistit od usazenin, seřídit synchronizaci a pak uvidíš.

    Doplněno:

    Děkuji moc za názor. Předám dále

    7.4.2019 od JayB

    Jinak projistotu kontrola všech hadic a spojů palivové soustavy. Určitě bys nerad skončil jako Palach :)

    6.4.2019 od Kaubík

    Doplnit odpověď

  • 0

    11.4.2019 od Datlík

    Bohužel máš na 99% přilepené membrány nebo ucpané trysky v karbecích. Stávalo se mi to taky po zimě.

    Doplnit odpověď

  • 0

    11.4.2019 od JokeJack

    Kvuli tomu samému/nejspíše mám motorku v servisu, po zimě v karburátorech poškozené membrány a všechen benzín mám v motoru a hodně ho vychcalo ven z motorky přepadem..

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist