globalmoto_duben_nolan




studený start

  • 0

    13.3.2019 od Tomáš2409

    Zdravím všechny
    Měl bych na vás všechny jeden dotaz. Kamarád má Yamahu FJR 1300,při studeném startu motorka chytne,běží a začně pozvolna ubírat otáčky,doposud je to správně.
    Motorka se podle teploměru ohřeje, nasedne na ní zařadí 1st.a motorka chcípne. Opětovně ji nastartuje a je vše ok,jezdí úplně v poho. Vždy se toto opakuje při studeném startu.
    Dokážete někdo poradit prosím?

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    14.3.2019 od mag.

    Pokud vyřadím možnost jen studeného startu, tak to může dělat čidlo na stojánek, které to může mít za sebou. Následně když se vše zahřeje, tak funguje jak má...
    Jednoduchá rada zkratovat (nebo rozpojit) dráty na čidle (záleží zda spojuje, nebo rozpojuje) a tím hned zjistíš zda je to tím, nebo ne

    Nebo taky "třeba po výměně oleje" dochází ke slepování lamel ve spojkovém koši, a když zařadí, tak jak jsou lamely slepený, tak motor chcípne. Což je odtrhne a následně už to nedělá.

    To je tak lehce co mě napadlo, třeba ti to pomůže

    Doplnit odpověď

  • 0

    18.3.2019 od Jawaha

    Když je moto horké a neudrží volnoběh tak to dělá snímač otáček na boku motoru pod rámem. Yamaha na to dělá svolávačku takže oprava za šest tisíc je zdarma. Určitě bych si to nechal vyměnit, protože originál snímač nemá rád teplo. Ten náhražkový je v pohodě.

    Doplnit odpověď

  • 0

    21.3.2019 od Enter.lsr

    Prostě přidej volnoběžné otáčky. Taky mi to dělalo. Na levém boku je černej štelovák. To najdeš.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist