globalmoto_unor




Problém so štartovaním

  • 0

    23.2.2019 od Hraboss

    Zdravím, mám problém s mojou CBR-kou 125r (2007).
    Nejde vôbec naštartovať. Kupoval som ju minulý rok s najazdenými +- 40 000 km. Pri kúpe išla v poriadku, len bolo počuť mierné klepanie v motore. O pár týždňov bola v servise, kde mi povedali že treba vymeniť ojnicu. Po výmene ojnice chvíľu šla, ale po pár týždňoch opäť prestala štartovať. Vyčistilo sa vstrekovanie, ale to bolo tiež len dočasné riešenie - asi po 2 dňoch opäť nešla. Takmer 2 mesiace len stála. Týždeň dozadu sa menil piest, konečne opäť šla. Šiel som na nej domov zo servisu, všetko bolo OK. Potom však jeden deň stála bez štartovania a opäť nejde. Skúšal som čistiť palivovú hadičku, ale nepomohlo. Taktiež som skúšal štartovanie z kopca, vtedy naštartovala, ale vôbec nereagovala na pridanie plynu a keď stratila rýchlosť, vyplo motor. Mechanik mi povedal, že MOŽNO by problém mohol byť v palivovom čerpadle, nakoľko motor je dobrý. Nejaké rady čo by to mohlo byť? Som len začiatočník a je to moja prvá motorka. Budem rád za každú radu. Ďakujem : .

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    23.2.2019 od X-tra-X

    První věc, kterou já dělám, je, že to připojím na diagnostiku, je to nejrychlejší možnost, jak zjistit závadu...může to bejt plno věcí, těžko takhle radit na dálku...

    Doplněno:

    Čo som pozeral tak taká diagnostika není moc lacná. A neviem o nikom kto by ju mal.. A čakám, že v servise si za to vypýtajú nemalé peniaze.

    26.2.2019 od Hraboss

    Doplnit odpověď

  • 0

    28.2.2019 od adamadamec

    Než zkoušet, tak raději dám 3-4 kilča za diagnostiku.

    Doplnit odpověď

  • 0

    7.3.2019 od JeckyllaHyde

    Taky bych zkusil servis s diagnostikou

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist