globalmoto_duben_nolan




Nestartuje

  • 0

    9.2.2019 od Heros1993

    Ahoj mám problém, včera mi padla motorka asi tak v 1 km/h seděl sem na Moto a jakoby sem šel a podjelo mi přední kolo motorka spadla na pravý bok jsou jen malinko odřené plasty z motorky nic neteče a ani se neulomilo ale jde Oto že mi nešla už vůbec nastartovat po několika pokusech chytla ale vůbec nešla do otáček po ujetí pár km najednou jela úplně v pohodě bez známek nějakého problému, dojel sem tedy domu vše normálně fungovalo ale dnes nejde nastartovat bez sytice můžu točit klidně minutu a nic se syticem chytne ale jen tak na 3 vteřiny a chcipne z motorky nic netece nevíte kde by mohl být problém?

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

    9.2.2019 od strakajn

    napadá mě že by to mohlo dělat čidlo náklonu, který ti v případě nehody zdechne motor

    Doplněno:

    šestkovej srad nemá pádové čidlo.... zůstal ti videt nějaký plovák v karburátoru... zvedni nádrž a zkus poklepat zespodu na karbiky. Někdy se povolí. Případně mě napadá že jsi uchcal svíčky. Bude v tom nějaká kravina... Buď to budou uchcané svíčky a nebo ty karbiky...

    10.2.2019 od StiefTomas

    Doplnit odpověď

  • 0

    12.2.2019 od Honza_2

    Tento problém se startováním je problém s benzínem. Bud je něco přicpaného a nebo což je pravděpodobnější když motka jela, že je uchlastaná.
    Vypni přívod benzinu a nezapínej sytič a dej pul plynu i více a startuj.
    Po nějaké době se propláchne vzduchem a uslyšíš tendenci zapalu.
    Zkus to startování znova a po chvili chytne a bude OK.
    Osobně vyzkoušeno.

    Doplněno:

    Ja může vypnout přívod paliva u čerpadlem krmeného karburátoru? Navíc kdyby byla uchlastaná, tak mu nechytne nasytič a nemluvě o tom, že motorka jezdila. Prostě mu zůstala viset plováková komora v karbecích, to je vše...

    12.2.2019 od StiefTomas

    Doplnit odpověď

  • 0

    13.2.2019 od SpeCZialized

    Taky si myslim, ze je to karburator. Mel sem to same, polozil sme ji na bok na miste a pak nestarovala... V servisu postelovali karbec a bylo to.

    Doplnit odpověď

  • 0

    16.2.2019 od ja1

    taky to mohly odnést svíčky ,bohatá směs po pádu je mohla prošlehnout

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist