globalmoto_duben_nolan




O-kroužky karburátor CBR 1000F

  • 0

    27.8.2015 od Ulccinen

    Zdravím.. Pokouším se na auto nainstalovat karburátory z Hondy CBR 1000F r.v. 1999, ale mám problém že po připojení vytéká benzin mezi "T" přípojkami a tělem karburátoru. na nějaké zahraniční diskuzi jsem se dočetl že je třeba vyměnit o -kroužky, nebyl by mi někdo schopný zjistit rozměr těch kroužků? hledal jsem to snad hodinu, ale našel jsem jen opravné sady karburátorů bez rozměru, a mám obavy že když změřím ty stávající tak už budou rozměry jiné vlivem opotřebení a stlačení atd.. někde jsem našel O-kroužky pro tuto motorku o rozměru 18X3, ale tam prozměnu nebylo uvedeno kam patří..a v servisním manuálu rozměr taky není :-/ Díky za případné odpovědi.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    27.8.2015 od kodl77

    Zanes to do obchodu s "o" kroužkama..

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.8.2015 od Slávek-TDM

    Potiz je v tom, ze ty gumicky se prodavaji jako celek s T-kusama a stoji asi 700 a navic nejsou k dostani v druhovyrobe. Viz partsdepot (predpokladam, ze ses uklikl v roku vyroby, ze melo byt 1989 a ne 99).
    http://www.partsdepo...1991/CBR1000F/78874/

    Nezbyde ti, nez to vyndat a zkusit pomerit. Navic to tesneni by melo byt odolny vuci benzinu, takze sehnat ho nebude legrace.
    Zkus to tady:
    http://www.guma.cz/o-krouzky.htm
    Nebo tady:
    http://www.alfaagro.cz/o-krouzky-nbr.php

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.8.2015 od Ulccinen

    Mno..700 za o-kroužky fakt nedam:)) v roku výroby jsem se neuklik, prodejce tvrdil že jsou fakt z toho roku a co jsem koukal tak tadle motorka se do tohodle roku vyráběla tak počítam že jsou z té poslední.. Zkusím to zítra tady u nás v ložiskách praktik, pokud se doměřim nějakýho rozměru ale snad by to mělo klapnout.. co jsem koukal tak i ve Fabory (spojovací materiál) je maj na objednávku uplně obyčejný z nějaký NBR pryže a co jsem koukal na ten materiál tak by měl i odolávat benzinu.. každopádně díky za radu, když nic jinýho nezbyde tak je objednam z netu..

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist