bmw_r1300gs_cartec




Světlo málo svítí

  • 0

    11.11.2018 od MatejzPrilep

    Mám simsona SR 50, technickou sice prošel, ale svítí hrozně málo na to abych mohl jezdit za tmy, což s tím že na něm jezdím do školy a ze školy je docela problém, zrovna světlo bych docela potřeboval, táta je elektrikář, zkoušeli jsme kde co, ale pořád to svítí strašné málo a nevíme proč, měnili jsme už i cívky všechno, našli jsme si schémata kde má být jaký kabel připojený, ale pořád nic.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (6)
  • 0

    12.11.2018 od yozo444

    A žiarovka dostava tých 6v.Ci náhodou nemá zvýšene prechodový odpor.pozrel by som aj prepínače lebo aj pavučina zvýši odpor .

    Doplnit odpověď

  • 0

    12.11.2018 od Fofrman70

    Nemám vlastní zkušenost, ale co třeba tohle?
    http://www.motokorec...-halogen-p-5598.html
    Má to stejnou patici jako asymetrická žárovka

    Doplnit odpověď

  • 0

    15.11.2018 od boristajgr

    V soustavě ti něco žere proud. U mě to byly většinou v dlouhé historii zoxidované pojistky, zoxidované spoje v konektorech, malý průřez kabelu (ten se citelně ohříval), oxidace v patici žárovky, oxidace konce žárovky. Kabely byly vždy zapojeny správně. Zadní světlo svítí dobře? Koukni na jiné Simsony, třeba svítí zrovna tak. Pak by pomohla rada viz výše.

    Doplnit odpověď

  • 0

    17.11.2018 od dadanek1999

    To bude tím, že seriový Simson svítí asi tak, jako bys strčil do předního světla svíčku. A navíc ta svíčka skoro zhasne, když ubereš plyn

    Doplnit odpověď

  • 0

    1.1.2019 od l1bi

    U simpla 6v jsem si přehodil dvě cívky za 12v na té pošahané spínačce jsem odpojil jeden kontakt a už to svítilo mnohem lépe, vše ostatní krom světel zůstalo původní. První věc co jsem na tom řešil.

    Doplnit odpověď

  • 0

    7.1.2019 od MarekPalovic

    Ahoj, mal som síce iba S51 ale možno je to tak aj na tom tvojom. Na statore sú 3 cievky. Jedna je zapaľovacia, druhá je pre predné svetlo a tretia je pre zadné svetlo + pre dobíjanie baterky. Tretia cievka mi nefungovala a tak som pripojil obe svetlá na jednu, ktorá to potom nezvládala a svietili obe svetlá zle. V prvom rade by som si teda pozrel schému a skontroloval zapojenie.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist