globalmoto_duben_nolan




Prodlužovací kabel k regálátoru

  • 0

    1.11.2018 od MarkusAloisius

    Zdravím všechny.
    Potřeboval bych zjistit zapojení drátků u prodlužovacího kabelu k regulátoru napětí. Úplně se mě rozdrobil bílý konektor a já nevím jaké je pořadí zapojení drátů. Jsou tam 3 fastony. Nevím, jestli jsou zapojený na přímo nebo je tam nějaký křížení. Tak jak vedou, tzn. že při pohledu ze předu na konektor jsou dva dráty dole a jeden nahoře. Mohl by jste mi někdo na vašem stroji proměřit kam jakej drát vede. Děkuju Mara.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 1

    3.11.2018 od Dr.fík

    Z regulátoru by ti měli jít 3 vodiče stejné barvy do jednoho konektoru, který často bývá vyhřátý a dělá problémy. Čili konektor ustřihnout a vodiče spojit napřímo. Potom jdou z regulátoru jeden (nebo dva) červený kabely a jeden (nebo dva) zelený kabely (možná jiná barva, záleží na značce motorky asi). Obvykle bývá regulátor zapojen kamsi do elektroinstalace a vznikají přechodové odpory a potom to málo dobíjí. Čili ideální řešení je připojit červěný kabely (nebo dva) na + přímo na baterce, ještě k tomu přes pojistku 30A. Zelený kabel (nebo dva) připojit na - přímo na baterce.

    Doplnit odpověď

  • 0

    2.11.2018 od zdenysrx6

    zaleží na barvě těch kabelu pokud mají všechny tři stejnou barvu ,je jedno jak je zapojíš , těma totiž leze střídavej proud

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist