bmw_r1300gs_cartec




nechce se mu startovat

  • 0

    4.9.2018 od hammy_

    zdravim
    mam takovy problem s nakopavanim za studena to jeste de sice spatne ale de ale jak se ohreje a pak na chvili zdechne tak zaboha nechce jedine kdyz to roztlacim z kopce ale taky kucka vcera sem tam dal novou svicku a vycistil karburator ale problem pretrvava
    co stim ?
    diky

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    4.9.2018 od Eastrider

    Problematické štartovanie v závislosti od teploty motora indikuje nesprávnu zmes. Určite by som sa pohol týmto smerom.
    Keď karbec je čistý, o to lepšie. Ešte pozor na falošné prisávanie.

    Mimochodom tá sviečka, ktorú si VYBRAL bola v akom stave ? Teda akú mala farbu ? Ak bola čierna zakadená, je to jasné. Bohatá zmes.

    Doplněno:

    myslim ze ano

    4.9.2018 od hammy_

    myslim ze ano

    4.9.2018 od hammy_

    myslim ze ano

    4.9.2018 od hammy_

    A zapalovanie ? Myslím predstih.

    4.9.2018 od Eastrider

    svicka byla hneda takze myslim ze smesi to nebude ale nejsem zadnej expert je to moje prvni motorka

    4.9.2018 od hammy_

    A čo sytič ? Funguje správne ?

    4.9.2018 od Eastrider

    Doplnit odpověď

  • 0

    14.9.2018 od MarekPalovic

    Mohlo by to byť tým zapaľovaním ale to by išlo zle aj za tepla aj za studena. Skús vyčistiť vzduchový filter. Ono chvíľu trvá kým tá sviečka zmení farbu, takže sa ti mohol zašpiniť vzduchový filter a tým pádom to má zlú zmes.

    Doplnit odpověď

  • 0

    24.4.2021 od semperit

    Ahoj, nejprve vyndej s karbecu plovák a nastav ho podle knížky a dej tam nové těsnění. Kup si v Auto kelly čistič sání a škrticích klapek starlarline.Je to na auta ale bezvadně to čistí i karbece na všechny dvoutaktní motory. Vezmeš hadičku delší na benzín a stříkneš tam ten čistič a pak nějaký mazací olej a takle tam budeš stříkat. Ten olej je jenom prevence aby se náhodou nepřidřel motor. Hadičku dáš skoro úplně plnou. A ještě rozeber vejfuk a podívej se jestly není ucpanej tlumyč. Napiš mě ještě jak to celé začalo s tím startováním.

    Doplněno:

    Ještě, nikdy tam nedávej odrušenou svíčku a pokud je tam odrušená fajfka tak kup neodrušenou, ale nemůže být s tou ťupkou a musí být vidět mosazný váleček a na něm kovová pružina. tohle je taky někdy zdrojem poruch zapalování. Tohle je zase jenom prevence.

    24.4.2021 od semperit

    Ještě se podívej jak je velká jiskra, pokud se ti zdá že je hodně malá, tak na tyristoru je uprostřed malý šroubek a ten otoč kousek směrem do prava.Pokud ho budeš otáčet víc tak už to nemá žádný účinek.

    24.4.2021 od semperit

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist