bmw_r1300gs_cartec




Zvuky

  • 0

    29.5.2018 od majoo

    Ahojte. Chcem da spýtať najme majitelov kardanových strojov či nemali taký problém s motocyklom ako ja. Pri jazde okolo 75 - 90 km/h.pocujem zvlastny zvuk. Ťažko to prirovnavať k niečomu. Je to niečo ako bzučanie a pišťanie do kopy. Daval som aj predny štít dole a myslel som si že to je napor vzduchu. Nič. Pozeral som napínacie kladky. Ok. Kardan som mal dole. Hm. Ako nahle zatlačím spojku okamžite to prestane. Keď vyradím a pridam tak to nerobi. Ked prekrocim rychlost aku som spominal, tak to nepocut. Alebo ked idem pomalsie. Ako keby sa to prejavovalo pri zabere. Zda sa mi ze to ide z prednej casti. Ale to pri jazde moze skreslovat. Nerad by som menil veci ktore možu byť dobré.

    Máte niekto takú skúsenosť čo tomu je?

    Majo

    Doplněno:

    Obvolával som česke servisné strediská a bolo mi povedané, že to je bežný problém valkýrii a goldwingov. Je nutné zdemontovat mktor a pozrieť prevodovku. Ževraj niečo s vidličkou. Ešte mi bolo povedané, že jazdci mávajú položenú nohu na radičke a to spôsobuje rýchle opotrebenie. Hm...ale čo sa opotrebuje mi nepovedali.

    Marián

    12.6.2018 od majoo

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (1)
  • 1

    30.5.2018 od kilix

    A to máš tú Valkýru dlhšie a teraz to začalo robiť, alebo si to teraz kúpil a čuduješ sa nad zvukom?

    Prevodovku to má s priamymi zubami, tak to kňučať bude.
    Kedy si naposledy menil olej?

    Doplněno:

    Obvolaval som české servisné centrá čo sa len tejto značke venujú. No ževraj to je na týchto moto časté. Bude treba skontrolovať prevodovku a vidličku radenia. Len tolko k tej teme

    12.6.2018 od majoo

    Ahoj. Viem čo myslíš. Jedna sa o to že mi niečo pišti ( škripe ) keď mám okolo 70 až 90 km/ hod. Pod 70 km/hod. Sa to neprejavuje. Keď idem do kopca tak to ešte viac škrípe.
    Tento škripot mi až teraz začal vadiť. Moto mám už 6 tu sezónu. Je mi jasné že to bude niečo s prevodovkou. Motor beží hladko a ticho.

    12.6.2018 od majoo

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist