bmw_r1300gs_cartec




Vypne motor / elektrika při jízdě

  • 0

    4.5.2018 od pepe.k

    Zdravim. Po nekolika letech bezproblemoveho fungovani me zacal zlobit Hornet 900 konkretne elektrina. Popis: nastartovani OK, jizda napr. 2km, pak se najednou rozsviti dve spodni kontrolky: F- asi motor a HISS - zabezpeceni. Nasledne to za jizdy zase samo naskoci. A nebo taky ne. Pokus o nastartovani selže. Motor chytne az po nekolikatem pokusu, cely problem se opakuje v kratsich/ delsich intervalech. Je tohle tim povestnym regulatorem?

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (5)
  • 0
  • 0

    4.5.2018 od Oxford

    Zdar. Je možné, že to bude regulátor. Zkus si přeměřit baterku, kolik má při vypnutém zapalování a při nastartovaném motoru.

    Doplněno:

    baterie proměřená, jde do ní nádhernejch 14,6 voltu na volnoběh, takže regulátor je ok. Chtělo to oživit gelovku, která byla snad 4 - 5 let bez údržby.

    8.5.2018 od pepe.k

    Doplnit odpověď

  • 0

    8.5.2018 od maški

    Ahoj, řešil jsem totožné, příčinou bylo nedokonalé ukostření kabeláže na rám, sám jsem ještě doplnil silným vodičem propojení motor/ rám/ minus pol baterie pro muj klid. Matoucí byly ty nepravidelné výpadky za jízdy .

    Doplnit odpověď

  • 0

    9.5.2018 od Kuba-CB

    Ufff, to zní hrozně. Ale bohužel ti nedokážu poradit. Kamarád měl na Hondě X11 problém, že se mu rozsvítila kontrolka Fi - což je buď jak píšeš motor nebo vstřikování. Kontrolka ale různě blikala, tak jsme zjistili, že frekvence blikání vždy udává nějaké číslo chyby, kterou je pak možné dohledat na googlu a s tím už se dá relativně něco dělat - diagnostikovat. Zkus se tedy zaměřit na to, jestli kontrolka jen svítí nebo různě bliká (dlouhé bliknutí/krátké bliknutí. Kamoš měl chybu č. 43 tuším, blikání bylo 4x dlouhé, 3x krátké (vždy dlouhé bliknutí byly desítky, krátké bliknutí jednotky. Víc asi neporadím, sorry, ale přeju, ať se to vyřeší a je to jen nějaká blbost.

    Doplnit odpověď

  • 0

    7.11.2018 od kyk

    a skoušel jsi vyblikat chybu?

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist