bmw_r1300gs_cartec




Zvuk při jízdě

  • 0

    25.3.2018 od Bojek-

    Zdravím, jsem čerstvím držitelem Wildstara 2002,dnes jsem dokončil drobné opravy ,nedalo mi to a šel Wildu prohnat. Při ubrání plynu a ponechání zařazené rychlosti se mi ozívá pískání které skončí přidáním plynu nebo vymáknutím spojky.
    Díky za radu.

    Doplněno:

    Dělá to na všechny převodové stupně když si chci jakoby dobrzdit motorem.

    25.3.2018 od Bojek-

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (6)
  • 0

    25.3.2018 od sody

    Težko soudit takhle po netu mozna lozisko na spojce este me napada ze nektery kusy meli problem ze tretim prevodovym stupnem ale nevim jak se to projevovalo a byla na to svolávačka

    Doplnit odpověď

  • 0

    25.3.2018 od Jasla

    mrkni zda máš dobře napnutý řemen a hlavně souosost kola, pokud ano tak lehce mázni mýdlem okraje řemenu a mělo by se to zklidnit..

    Doplnit odpověď

  • 0

    26.3.2018 od machal22

    Taktéž se přiklaním k řemenu. Špatně napnutý a nebo špatná souosost. Neštelovals zadní kolo?

    Doplněno:

    Moto mám koupené čerstvě, dříve vždy moto s kardanem tak na to mrknu i sprej na řemeny jsem již koupil jen to napnutí je v manuálu dost složié (mšřič atd.) Zkusím prostřik a při zlepšení budu vědět jakou cestou se vydat. Díky dám vědět.

    26.3.2018 od Bojek-

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.3.2018 od Cykita

    Ahoj , teď o víkendu jsem se taky svezl a dělá mě přesně to samé . Je to na všechny rychlosti asi krom jedničky kdy se to nedá dobře posoudit protože to hned zastaví ale jinak je to asi na všechny. A když jedu z kopce uberu plyn tak píská ale stačí jen lehce plyn podržet a i přes to že motor brzdí tak to nepíská. Řekl bych spíš že to jde někde od motoru , ale ten řemen zkusím taky. Když sem motorku koupil byli na ní brašny a s nimi to nedělalo . Někde sem dokonce četl že to může dělat svod výfuku předního válce a i když se tváří že je utáhnutý tak je tam nějaká vůle. O víkendu budu zkoumat .

    Doplněno:

    Stále pískám. Jedu v týdnu k mechanikovi.

    2.4.2018 od Bojek-

    Ahoj , tak sem si udělal dnes na to čas a opravdu se to zlepšilo. Nikdy bych nevěřil takový kovový zvuk může dělat řemen. Akorát budu muset koupit nový protože už mám šponovák na konci, řemen jsem měl v řemenici u strany tak jsem jej vystředil.Kolo muselo jít hodně křivě protože jsem musel jednu stranu o dost posunout oproti tomu než to bylo. Divím se že předchozí majitel s tím tak jezdil.

    30.3.2018 od Cykita

    Ok, já se na to chci také vrhnout v So tak dám vědět, když tak předem díky za info.

    28.3.2018 od Bojek-

    Doplnit odpověď

  • 0

    28.3.2018 od CizaPetr

    Ahoj, jestli se ti ozve při prudším ubrání plynu kovový pískavý zvuk, tak je třeba napnout řemen a vystředit zadní kolo na osu. Dělá se jednoduše, dáš moto na špalky povolíš osu a jeden člověk točí kolem a ty napínáš nápínáky a přitom budeš sledovat jak ti řemen putuje po řemenici, napínej tak aby byl při otáčení zhruba u prostřed napnití se dělá na přesno siloměrem , koukni na servisní návod.

    Doplnit odpověď

  • 0

    6.3.2019 od maroch

    Ahoj.dosponovat remen.bude volny,a nebo moc utahnuty.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist