bmw_r1300gs_cartec




Nefungujou brzdy

  • 0

    11.3.2018 od Korbyy

    Zdravím, potřeboval bych poradit.
    Měnil sem brzdovou kapalinu udělal sem to tak jak se má. Vypustil sem starou doplnil novou a pak odvzdusnoval dokud nebyly v hadicce žádné bublinky a když sem to všechno dal zpátky zavřel kryty atd.... tak to nebrzdilo.
    Nevíte někdo co s tím?

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 1

    11.3.2018 od ramlik

    Tak hlavně jsi to udělal tak, jak se to nemá dělat !!!
    Stříkačkou jsi měl odsát starou kapalinu z nádobky a ihned doplnit novou. Teprve poté povolit dole odvzdušňovák a pomalu vypouštět - za stálého dolévání/kontroly nové kapaliny v nádobce.
    ...teď už jen otázka, jestli to dobře odvzdušňuješ.

    Doplněno:

    Aha😕
    Dělal sem to podle návodu na YouTube.
    A neměl by teda někdo návod jak teď vypustit všechnu tu kapalinu a správně to odvzdušnit?

    12.3.2018 od Korbyy

    Doplnit odpověď

  • 0

    11.3.2018 od dadanek1999

    Tak hlavne pri vymene to delat tak, aby sis to nezavzdusnil... mozna budes muset pouzit jiny zpusob odvzdusneni (odsavat dole strikackou, abys delal podtlak nebo plnit zespoda)... co packa, nepropada se?

    Doplněno:

    Jde úplně volně,všude kde sem se ptal tak se jim spis stávalo ze ztvrdla.

    12.3.2018 od

    Jde úplně volně,všude kde sem se ptal tak se jim spis stávalo ze ztvrdla.

    11.3.2018 od Korbyy

    Doplnit odpověď

  • 0

    13.3.2018 od Honza-YZF

    Klid, normálně si dojdi do lekárny pro větší stříkačku, na stříkačku si přidělej (nabastli) hadičku, konec hadičky připevni na odvzdušnovák. až to uděláš, tak zkontroluj těsnost hadičky. Pak otevři nádobku a povol ten odvzdušnovací šroub a normálně tam podtlakem natlač tu brzdovku co máš ve sříkačce. Takhle vytlačíš všechen vzduch ze soustavy.
    Příště míň koukej na YT a raději se poptej lidí co už to někdy dělali, nemyslim lidi na motorkařích, zkusil bych lidi co dělají mechaniky.

    Doplnit odpověď

  • 0

    14.3.2018 od chatra

    V klidu, pokud jsi jen měnil kapalinu a nehrabal se v tom, je to jen zavzdušněné. Na Monsterovi mi po pár měsících bez kapaliny nešla odvzdušnit spojka. Vyřešilo to připojení dostatečně dlouhé hadičky na odvzdušňovák a vytvoření podtlaku v systému, rozuměj nasátí hubou. Měl jsem to ale komplet zavzdušněné, bez brzdovky, což není Tvůj případ a tak raději použij pro vytvoření podtlaku velkou stříkačku, ať si nelokneš brzdovky, je jedovatá.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist