bmw_r1300gs_cartec




Jaka retezova sada

  • 0

    22.1.2018 od Nawaro

    Ahoj vsichni, rad bych si na vyse uvedene motorce vymenil retezovou sadu, jen si nejsem jist, jestli pro vymenu staci retez, nytovaci spojka, predni ozubene kolo a rozeta. Abych motorku nerozdelal a pak zjistil, ze potrebuji objednat jeste neco dalsiho. Moc Vas prosim o rady a pripadne i link na konkretni veci, odkud objednat... diik

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (1)
  • 0

    22.1.2018 od Skrunch

    Zdarec. Je potřeba to, co jsi napsal: pastorek(přední kolečko)+rozeta a řetěz. Nýtovací spojka včetně gumiček a mazacího tuku jsou přiloženy u řetězu . Pokud možno radit, používám řetězy D.I.D. U nich si ještě můžeš vybrat jakou kvalitu užitého materiálu X-Ring řetězu chceš. Jejich nejlepší řada se označuje ZVMX, ale ta se používá na trhače asfaltu 1000+ccm. Tobě stačí konkrétní užitý řetěz DID 525 VX. Výrobce na kolečka je JT nebo SUNSTAR(toho používá třeba Yamaha).
    Můžeš objednat kdekoli na e-shopu nebo máš v okolí určitě nějaké kamenné obchod a tam by Ti měli taky říct podle katalogu dílů co a jak.. . A není špatný si pučit nýtovačku, líp a rychléš se to dělá.

    Doplnit odpověď


Otázka je již vyřešena.


TOPlist