bmw_r1300gs_cartec




Hučení V-Strom 650

  • 0

    4.8.2015 od Heny22

    Ahoj, na cestě přes Rakousko se mi začal od rychlosti cca 100km/hod hučivý vzuk (téměř podobný jako když projíždíte kolem kamionu a hučí mu gumy) a se vzrůstající rychlostí se to zesiluje. Kontroloval jsem řetěz (vyčistil, promazal, dopnul) a nic. Napadá mě ložisko kola, ale s tím zkušenost nemám. Pak mě napadá, že opravdu hučí pneu (Mitas E-07). Když klopím, tak zvuk je stejný - proto se mi moc nezdá, že by to dělali gumy, ale můžu se mýlit. Zvuk je to otřesný a jde slyšet i přes laďák.Tak nevím. Mám teď ještě pár dnů volna, tak bych to dal rád dokupy. Díky za pomoc.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 1

    5.8.2015 od Slávek-TDM

    Asi to budou opravdu gumy, zkus zmenit tlak. Ja jsem ted dofoukl zadni Metzeler ENDURO 4 z puvodnich podhustenych 2.2 na predepsanych 2.7 (jsem tezkej a jezdim s kufrem, takze foukam jako se spolujezdcem) a prvni jizdu jsem furt zkoumal, co je to za novej zvuk.

    Doplnit odpověď

  • 1

    5.8.2015 od Lukyvaran1

    Já mel tyhle šprcky na Varaderu.Stačí aby mely menší tlak a už hučej jako kráva.Oni sami o sobe jsou hlučný.Dej jim víc a zkus to.

    Doplnit odpověď

  • 0

    5.8.2015 od Heny22

    Dofoukal jsem a trochu i přefoukl a vypadá to OK. Musím to ještě vyzkoušet s baťůžkem a plnou polní. Vážně jsem si nemyslel že to budou gumy . Díky všem .

    Doplnit odpověď


Otázka je již vyřešena.


TOPlist