globalmoto_unor




Motorka nenastartovala

  • 0

    27.7.2017 od Whitelu

    Dobrý den, vlastníme motorku Hondu CBR 125. Tuto sobotu jsme na ni jeli přibližně 60km. Dojeli jsme na místo a motorka zhasla. Otočení kllíče neudělalo vůbec nic, netočily se budíky, nic nesvítilo, naprosto bez jakékoli reakce. Zkoušeli jsme vyměnit pojistky, nic se nestalo, vytáhli jsme a dali zpět baterii, taktéž se nic nestalo. Objednali jsme odvoz a čekali na místě přibližně hodinu. Poté jsme přišli k motorce a zkusili ji jen z legrace nastartovat. Motorka nastartovala a odjeli jsme na ni domů opět 60km. Nevíte prosím Vás co se mohlo stát. Ta motorka byla ve stavu jako když úplně odejde baterie, ne že by byla vybitá, to by motorka po otočení klíčku zřejmě reagovala, ale naprosto kaput. To by ale po hodině znovu nenastartovala bez jakýkoliv problémů. Ve svíčce problém také být nemohl, ta by se sama neopravila. V tu sobotu bylo okolo 30 stupňů a motorka byla stále na slunci. Jediné řešení jaké nás napadlo je to, že mohla být přehřátá a po hodině, i když stála na slunci se nějak vzpamatovala. Je to možné? Děkuji mockrát za veškeré reakce.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    27.7.2017 od maspe

    koukni, jestli třeba není upadlé startovací relé a nekostří živý kabel od baterky, nebo se baterka někde blbě nedotýká. Druhá možnost je problém ve spínačce.

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.7.2017 od urna

    Mozno i spinacka

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.7.2017 od kilix

    určite to nemá nič s prehriatím.
    Aj na prehriatej motorke fungujú kontrolky a štartér.
    Ak ste si istí kontaktami na baterke, tak by som skontroloval káblový zväzok čo ide k spínačke a najmä ako prvé pozrieť ukostrenie (-) pólu.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist