globalmoto_duben_nolan




1000 km od domova a problém, shrnutí...

  • 0

    19.6.2017 od Dexxteer

    Toto je shrnutí k předchozímu dotazu, trochu přehledněji. (Není to stojan, pádové čidlo, ani víčko nádrže, vše zkontrolováno).

    Myslím, že jedině něco v elektřině jelikož ta pravidelnost je naprosto pravidelná

    Shrnutí:

    0min - cca. 30 minut
    - Sednu ráno na motorku, nastartuju a jede naprosto perfektně cca 30minut (tedy v těch 30 minutách zastavuji na křižovatkách a po rozjezdu proste jede bez chyby)

    cca. 30min - nekonečno
    - Zastavím někde kde dám neutrál, rozjíždím se na první rychlostní stupeň, zařadím dvojku, přidám plyn, par sekund jede a náhle bez jakéhokoliv cukaní nebo něco, chcípne.

    - Zastavím, vyřadím, nebo stačí jen zmáčknout spojku, Nastartuju, motorka naskočí na drc a jede zase jako by se nic nestalo třeba 10 KM, dokud nezastavím a nedám neutrál.

    - Tak mě tak napadlo, že prostě když dám někde neutrál, tak to chcípnu a dám zpět do polohy ON a jak je chvíle pro rozjezd, tak nastartuju a jedu.
    --- A ono to prostě najednou jede a po tom nastartování nechcípne a zase člověk může jet x KM a NO PROBLEM

    ????????? Tedy co to je? No buď nějaké zblblé čidlo, nebo chyba v jednotce....??????????

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    20.6.2017 od Dřík

    Co imobolizer?

    Doplněno:

    Motorka jej beztak má. Jinak bych zkusil proměnit jak dobíjí. Kolísání napětí na "špricu" dělá neplechu. Taky se mrkni na ukostrovaci kabel...jestli není na motoru/rámu volnej...

    20.6.2017 od Dřík

    Doplnit odpověď

  • 0

    22.6.2017 od Martin.z.brna

    pokud ti to přestane zlobit po tom co vypneš a zapneš chcípák (tak jsem to z tvýho popisu pochopil), tak bych ho zkusil proklemovat - může mít opálený kontakty a jak se zahřeje tak přestane "vodit".. a vůbec vyzkoušel bych proklemovat všechny věci co můžou zdechat motor tj čidlo stojánku, spojky a neutrál

    Doplnit odpověď

  • -1

    19.6.2017 od pistapista31

    tak este stale sa neprišlo na chybu ? ten neutral sa mi nepaci neblbne nahodou ochrana motora to jest ked nieje neutral tak sa neda nastartovať. alebo ked to ma na stojane tiež ochranu teraz neviem ci to ma byť zopnute alebo rozopnute ked sa stojan zaklopi (vyskusat to na priamo)

    Doplněno:

    http://www.ebay.com/...7/bn_19790112/i.html

    tak vylucovacou metodou skontrolovat senzor

    20.6.2017 od pistapista31

    ja ked mam rychlost tak nenastartujem ani zo spojkou ,musim mat neutral

    19.6.2017 od pistapista31

    Ahoj, né stále jen domněnky. No jak je tam rychlost tak to nenastartuješ, jen když zmáčknu spojku. A jak nastartuješ a máš tam rychlost a dáš stojan dolů tak to chcípne. Ale prostě tam není chyba. To by přece muselo dělat pořád, A ne po 40 minutách.

    19.6.2017 od Dexxteer

    az tera som vsimol že stojan je ok

    19.6.2017 od pistapista31

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist