bmw_r1300gs_cartec




nedava jiskru

Odpovědí (5)
  • 1

    18.5.2017 od Eastrider

    To nemyslíš vážne ?!?! Môže to mať kopu dôvodov. Fakt od sviečok, cez kontakty, poistku, kondenzátory, poškodené káble až po spínaciu skrinku vrátane rozladeného zapalovania, všetko.
    Najhoršie, že vlastne nedá sa poradiť...
    Musíš vylučovacou metódou, cestou najmenšieho odporu t.j.
    preveriť kontakty !!!, nové sviečky, poistka, funkčné inukčné cievky, kondenzátory, kontrola nastavenia predstihu, odtrhu ...blablabla, načo to píšem ?
    Kontaktuj niekoho kto má ochotu, aj čas spolu to rozchodíte 👍

    Doplnit odpověď

  • 0

    19.5.2017 od Lumen

    Eastrider ma pravdu...musis jit ,,po dratkach,, a vsechno merit merit a merit..hlavne se nestresuj,nejspis to bude nejaka chujovina,uskriplej drat nebo tak

    Doplnit odpověď

  • 0

    19.5.2017 od Fanyn.

    Nedrbnul sis omylem do nouzového vypínače? :), To člověk někdy laboruje a příčinou je taková blbost... zvlášť při převozu se to stane lehce :) Jinak jak píší pánové, vylučovací metodou.

    Doplnit odpověď

  • 0

    24.5.2017 od Bimbam

    Zbytek elektriky funguje? Svítí, blikají blinkry, troubí? Nebo je to celý bez proudu? Baterka nabitá? Pak kontakty u baterky, hlavní pojistka na plusovým kabelu, ukostření minusovýho kabelu, dráty u spínačky. POkud elektrika jako taková funguje a "jen" neháže jiskru, tak bych se koukl opravdu na ten červenej páčkovej vypínač na pravý straně řídítek. No a když bys nevěděl jak dál, tak přímo v Týnci pod kopcem ( když se jede od Kolína tak nahoře je v hale to motomuzeum ) a pak dole poblíž opravny avií bydlí pán co má několik čezetích skůtrů i jiných podobných postarších českých motorek a ten by ti myslím mohl dost pomoct. No a nebo nahoře v tom muzeu snad něco umí taky. Syn toho pána myslím jezdí na bleděmodrým čezetím skůtru někdy i s připojeným pávem stejný barvy.

    Doplnit odpověď

  • 0

    25.5.2017 od olha

    Dej prst do fajivky a zastartuj, jestli tě to kopne.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist