globalmoto_duben_nolan




Řízení

Odpovědí (7)
  • 0

    23.10.2016 od nemecekj

    ahoj,
    jaké máš gumy ?
    nejsou špatně sjeté ?

    Doplnit odpověď

  • 0

    24.10.2016 od forman59

    Zkontroluj tlak v pneumatikách. Stačí hrozně malé podhuštění a už to má vliv na jízdu.

    Doplnit odpověď

  • 0

    25.10.2016 od tlustoch

    Tak moje RT má podobný problém, nejdřív ho přemlouvám a potom padne do zatáčky jak podťatý. Hodně taky záleží na zařazené rychlosti. Když se ti podaří odstranit tento nešvar, budu rád za info.

    Doplněno:

    Tak dnes jsem podrobyl pneu řádné kontrole a je to tak maji prostředkem plošku prostě na tom ten policait jezdil moc toporně, nafoukal jsem je na tři a jel jsem to vyskoušet je to skoro pryč ,prostě tochce nové pneu,Aho,

    26.10.2016 od libor002

    Pneu jsem samozřejmě kontroloval jako první, tlak ok

    25.10.2016 od tlustoch

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.10.2016 od Jindřich.

    měl jsem stejný problém, protože jsem nebyl zvyklý(nebylo to potřeba) kontrolovat tlak v pneumatice víckrát jak na začátku sezony.
    Je to jen o dostatečném tlaku v přední pneumatice.

    Jo a mimochodem než jsem na to přišel, byla guma zralá na výměnu. Na předchozí motorce prostě tlak držel od prvního nazutí do úplného sjetí. U RT se mi i jednou stalo, že jsem přišel do garáže a přední kolo bylo naprosto prázdný. Nafoukl jsem ho a od tý doby drží, jen drobně dofukuji, ale už kontroluju před každým vyjetím, je to otrava, ale nmám důvěru.

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.10.2016 od jgoldman

    Jak už tady bylo psáno a nedávno jsem to taky řešil...špatně sjetá pneu. Trochu dálnic, naložená motorka a udělá to svoje. Vyměnil jsem zadní pneu a vše je jak má být....
    Přeji hodně km bez problémů....

    Doplnit odpověď

  • 0

    17.8.2017 od rostre

    Mám stejnou historii z Varadera na RT a stejný problém. S postupným sjížděním pneu se tento jev objeví a sílí. Moje zkušenost tu už taky byla zmíněna - hlídat tlak a já raději nějakou desetinku nad. Teď mám obuty Michelin Pilot Road 4 GT, najeto 6000 a je to tady. Je fakt, že předchozí Continentaly to dělaly taky a v tomto nájezdu šly do kopru. Před tím Metzeler najeto necelých 10000 a upřímně, už si změnu jízdních vlastností nepamatuju nebo to tam nebylo...

    Doplnit odpověď

  • -2

    23.10.2016 od Euro

    No pokud jsi neměl neplánovanou konfrontaci se svodidly připadně s ne upravenou krajnicí, tak zčekni pneu. Buď to máš podfouklý nebo je máš "nesprávně" sjetý. Po jejich výměně se opět dostaví nirvána pri projíždějí zatáček.

    Doplněno:

    Jen pro doplnění. Pokud jsi sedlal Varánka a přešel jsi na bramboru, tak jsou určitě pocity trochu jiné. Pokud máš pochybnost, tak projeď si i jiné RT (je jedno zda 1200, 1150, 1100) ten pocit zavíráni je u všech stejný.

    23.10.2016 od Euro

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist