bmw_r1300gs_cartec




Bulka na pneumatice

  • 0

    14.8.2016 od Tentum

    Ahoj všem,

    při kontrole motorky jsem zjistil, že na boční straně pneumatiky je bulka - výstupek. Její šíře je cca 3 cm a vystoupení do 0,5cm. S pneumatikou jsem na nic ostrého nenajel, takže nedošlo k poškození cizím tělesem. Jedná se o pneumatiku Pirelli Angel GT a je obuta na zadním kole. Pneumatiku mám na motorce necelý rok, najeto zhruba cca 3000km. Je možné tuto událost reklamovat, nebo jsem jak se lidově říká v řiti.

    Děkuju za radu....

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (6)
  • 0

    22.8.2016 od -lukes-

    Ahoj. Reklamovat ji samozrejme muzes. Jen se koukni,jestli neni kolem te boule nejake mechanicke poskozeni. Mam na mysli nejake ryhy od cizich teles nebo stopy po oteru. Na to oni pri reklamaci pneu nejvic koukaji. A jinak bych na ni uz nejezdil. Zrejme povolil bocni kord a pneu drzi po kupe jen jeji pryzova vrstva. Preju mnoho stesti.

    Doplněno:

    Ahoj, tak vše dobře dopadlo, pneumatika mi byla vyměněna. Bulka tedy byla na boku pneu v místu spoje.

    16.4.2017 od Tentum

    Doplnit odpověď

  • 0

    14.8.2016 od ja1

    praskl kord nebo jen drátek . v pneuservisu ti poví co s tím udělat.musí se podívat zevnitř ..hřib nebo reklamace

    Doplněno:

    taky to jde vyřešit montáží duše

    14.8.2016 od ja1

    Doplnit odpověď

  • 0

    14.8.2016 od kilix

    Môj kolega niečo podobné reklamoval a tiež na Pirelli (neviem ale ktorý model, každopádne prvomontáž na Crossruner VFR800X).
    Samozrejme, že ochotní veľmi neboli, ale nakoniec to vyreklamovali, lebo s danou sériou Pirelli pneu mali problémy viacerí.

    Doplnit odpověď

  • 0

    14.8.2016 od Sylver

    Taky se mi to kdysi stalo na pirelce. Naštěstí byli v servisu solidní a vyměnili mi pneu za novou. Ale mně se to stalo hned po cca 500 km.

    Doplnit odpověď

  • 0

    15.8.2016 od juryna007

    Ahoj, zkusil bych to reklamovat a kdybych neuspěl, tak rozhodně novou pneumatiku...

    Motorkovy pneumatiky se díky jejich roztahování a namáhání který u auta nemáš opravovat nesmí, a když tak pouze na nouzový dojezd...

    Když ji opravís, stane se určitě že na ty gume pojedeš s ženskou třeba na výlet.. No a budeš těžkej a ve 130 chytnes větší díru a guma v tom opravoványm místě nevydrží a rozjede se jak silonky...

    Ne fakt, zdraví máš jen jedno. Kdyžtak zkus tu rozbitou gumu prodat tady na motorkářich, někdo ze streťáků by ji mohl dobrousit...

    Doplnit odpověď

  • 0

    16.8.2016 od VikousS4

    Měl jsem na Michelince na sklonku životnosti a přesto jsem vyreklamoval a plnou částku, jako za novou gumu dostal zpět.

    Doplněno:

    Ahoj všem, děkuju za odpovědi. Spojil jsem se zastupcem firmi Pirelli v CZ, řekli mi udělat fotodokumentaci a poslat. Udělal jsem to, a i tak chtějí gumu vidět. Když problém uznají pošlou mi peníze a když ne tak MERDE. Jinak jsem objednal novou tu samou akorát vystuženější verzi má označení A. Jestli je lepší, nevím. Na Pirelli jsem zatím nezanevřel, na té gumě se fakt dobře jezdí a sjíždí se minimálně.

    18.8.2016 od Tentum

    Doplnit odpověď


Otázka je již vyřešena.


TOPlist