bmw_r1300gs_cartec




Vzdálenost svodů od chladiče

  • 0

    28.6.2016 od Tri

    Ahoj, po mnoha bezproblémových letech s šestkou jsem rozhodl si zkomplikovat život s litrem. Trochu jsem si naběhnul. Ne že bych čekal voňavku, přesto že prodávající tvrdil něco jiného a je na tom spoustu doplňků, ale to co bylo schované pod plasty mě trochu překvapilo. Trubky vyřeší zimní odstávka a i to ostatní pod plasty. Teď jsem se pustil do leštění svodů a zdá se mi, že rovnané byly i ty, to se dá taky nahradit. Co se mi nelíbí, je spínání ventilátoru chladiče, který po pár kilometrech ve městě běží skoro furt a zdá se mi divný, že mezi prostřední dva svody a hranu chladiče nestrčím prsty, je tam tak 1cm mezera. Mohl byste se na to někdo kouknout na svým CBFku? Zdá se mi to docela málo a zrovna na dovolenou jedu proto, abych si to trochu užil, tak nechci jet do Alp na půl plynu. Dík

    Doplněno:

    Nejde mi odpovědět jinak. Dík za ochotu. Řekl bych, že na volnoběh to sepne trochu dřív než za čtvrt hodiny. Trochu mě to překvapuje, u fazera mi sepnul ventilátor snad jen na Stelvio.
    Taky jsem z přechodu na tuhle motorku spokojený a je pravda skoro vše, co se tu o ní píše vč. slabšího vršku, ale už bych u čtyřválce pod litr nešel.

    29.6.2016 od Tri

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

    29.6.2016 od deep-sk

    aky je to rocnik? pred alebo po 2010?

    Doplnit odpověď

  • 0

    29.6.2016 od Tri

    je to 2006, ještě stará

    Doplnit odpověď

  • 0

    29.6.2016 od Všudezdejší

    Koukám, že si taky přeskočil ze 6-tkovýho Fazera na CBF1000 Já tedy na ni zatím nedám dopustit (a na Fazera určitě taky ne) Fakt je, že když je mašina zahřátá zastavím a je teplo, větrák se spouští celkem brzy. V manuálu tuším píšou, že při ostřejší jízdě se může spustit i preventivně. Na ty svody se ti podívám, jakmile se dostanu k mašině (doufám dnes k večeru ). Udělám případně i fotku.

    Doplněno:

    Koukám, že fotka se tady asi vložit nedá, co?

    29.6.2016 od Všudezdejší

    Myslím, že tě můžu uklidnit. Mezi prostředními svody a hranou chladiče je skutečně tak 1cm. U krajních je to tak 1,5 cm.

    29.6.2016 od Všudezdejší

    Doplnit odpověď

  • 0

    29.6.2016 od nobady

    No, svody mám u chladiče taky takhle blízko,často ji trápím na letišti,kde mi spíná větrák pravidelně i ve městě. Loni jsem nalítal cca 15 tis.km bez problémů. Jestli máš správnou hladinu v expanzce,tak se tím netrap.Možná pro klid duše ji na místě nahodˇ,nech ji v tomhle počasí běžet a cca po dvaceti-třiceti min +- se větrák sepne. V tom případě by mělo být chlazení v poho. Kdyby ne,sepne daleko dřív.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist