bmw_r1300gs_cartec




Havárie motorky , co s ní

  • 0

    26.6.2016 od Honzino1

    Ahoj
    mladého vytlačil do příkopu hrdý majitel Škody a ujel , po odtáhnutí domů sčítáme škody. Má cenu opravovat Varadero když jsou ohnuty přední zdvihy nebo brýle (zatím to nejde přesně určit) ? V předu je rozbité všechno až k nádrži včetně ní, motor OK. Dalo byse to říct, že od motoru od motoru dozadu je motorka OK, dokonce i chadič je netknutý . Když se rozhodnu prodat motorku na díly, jakou cenu mám chtít ? Rok 2007, vstřikování, nové gumy , nová řetězovka a cena nebouraných v tomto ročníku je cca od 45 do 50 tkč.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

    27.6.2016 od wonder184

    No do mě nacouval autobus minulý rok. Měl jsem na výměnu přední světlo, blinkry, přední i boční plasty, vidlice na vyrovnání. Tahanice s pojištovnou trvala půl roku. Nakonec souhlasili, že pokud cena opravy bude do 53 tisíc, tak mi to pojišťovna zaplatí (zezačátku mi chtěli dát 20k a nazdar). Takže nakonec dobrý. Mám ročník 08. V tvém případě tipuju, že bude škoda ještě vyšší, no nicméně přeji hodně štěstí s pojištovnou a nedej se! (blbé ale je, že viník ujel).

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.6.2016 od Honzino1

    Tak já to mám jednoduchší, já dostanu velké kulové. Viník ujel a ze zákoné nic nebude.

    Doplněno:

    Kolik tě stálo rovnání vidlice ?

    27.6.2016 od Honzino1

    Kolik tě stálo rovnání vidlice ?

    27.6.2016 od Honzino1

    Doplnit odpověď

  • 0

    28.6.2016 od Mefistofel

    Pár let zpátky jsem si taky pomlátil malé Varadero. Oprava vyšla cca na 17k. Byl to ročník 2001. Jedna šavle byla ohnutá, druhá zlomená, brýle řízení byly ohnutý, levý plast prasklý a zrcátko urvaný. Ty tlumiče se snad pak dělaly komplet, zrcátka se koupily nové, plast se svařil a nechal nastříkat a někde se daly dokoupit i origo Varadero samolepky.

    Ale z tohohle popisu bych tam teda ještě přihodil nádrž + kapotu (nebo to přestavět na naháče ). Viděl bych to hodně odhadem alespoň na 25k za opravu. Dost asi taky udělá jestli je v prdeli i přední kolo (ráfek + šprcka). Což je podle mě tak na hraně , jestli nerozprodat zbytek a nemít základ na něco jiného nebo opravit a jezdit. Mně to tenkrát dával dohromady jeden šikovný známý.

    Vidle bych asi koupil nové nebo to alespoň zvážil, protože jestli je ohnutá dost a pak se srovná a nebude dost hladká, může se taky stát, že furt dokolečka bude ničit gufera pochčije z tlumičů.

    Hodně štěstí, tohle je vždy nepříjemné...

    Doplnit odpověď

  • 0

    30.6.2016 od suzik800

    Pokud není viník tak to je hodně blbý...měl jsem něco podobného (ale s viníkem) a na to, že byl jeden výfuk v háji, padací rám, přední blatník, světlo, páčky, stupačky a levá vidle, tak to pojišťovák spočítal na 70 000 Kč. Jen jsem zíral...oni při ohodnocování poškozených dílů vychází z oficiálního ceníku na stránkách PARTS DEPOT. Zkus tam kouknout a spočítat si škodu podle poškozených dílů - jestli to má cenu. Jinak hodně štěstí, snad to dořešíš...

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist