bmw_r1300gs_cartec




ztrata paliva

  • 0

    23.6.2016 od patriksigi

    dobry den mam takovy problem.nekde se mi ztraci benzin a nevim kde.nastartuji a okamzite mi mizi z hadicky benzin,ale ukrutne rychle.parkrat pridam a benzin je pryc z hadicky a asi po minute a pul mi to sezere i vsechen benzin z karbce a zdechne to.nevim kde ten benzin mizi a nejak viditelne treba z prepadu nebo do sani to nejde.ma na to vliv hladina a plovak?protoze to jsem skousel vystelovat podle knizky a mam trochu promackany plovak,tak to nejde vystelovat dobre.poradte co mam jeste vyskouset,nebo zkontrolovat.asi si koupim dobry pouzity karbec za 300.fakt nevim kde to muze jinak miznout.do prostoru jak je klikovka nevim.za rady dekuji

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 2

    23.6.2016 od petr.machy

    Ahoj, začal bych tou kontrolou plovákový hladiny. Sundal bych vaničku karburátoru, položil bych ho na skleničku jako je na ilustrační foto. Pokud se nezastaví na určité hodnotě, kdy už by měla, pak je blbě ohlej plíšek, nebo nefunkční jehlovej ventil a ten si myslim, že by se měl dát sehnat dobře.





    Doplněno:

    Jo a do toho karbu pouštíš takto v té skleničce benzín a sleduješ tu hladinu, jak se to chová, popř. přetejká .

    23.6.2016 od petr.machy

    Doplnit odpověď

  • 1

    24.6.2016 od JSEMpremik

    Jak píše Petr, zkontrolovat správné držení hladiny, v manuálu bude přesná hodnota výrobce, kolik mm hladiny je správně. Taky bych zkontroloval palivový ventil, jestli tam není chuchvalec a také sítko přímo v nádrži. Ten bordel po cestě se většinou projeví lepší funkcí při přepnutí na rezervo.

    Doplnit odpověď

  • 0

    1.7.2016 od Matejda1998

    Jak už tady bylo řečeno bude něco s plovákem buďto ho můžeš mít někde trošičku děravý nebo ho máš špatně nastavenej ;)

    Doplnit odpověď

  • 0

    5.7.2016 od bluebird

    Benzín Ti mizí spalováním ve válci.
    A teď vážně. Myslím si, že Ti neteče benzín přes kohout, respektive přes sítko na kohoutu. Časem zaroste a většinou se nedá uspokojivě vyčistit. Vyřešil jsem to odstraněním sítka a montáží malého průtokového filtru na hadičku mezi kohout a karburátor. Promáčkliny na plováku nemají vliv.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist