bmw_r1300gs_cartec




Skůtr CSV 100 Lead jede o 10km/h mín než by měl

  • 0

    31.5.2016 od berry78

    Pánové zdravím Vás .. shodou náhod jsem se stal majitelem Hondy SCV 100 LEAD .. .Vážím 80kg a Lead semnou dle tacho jede něco málo přes 75 ... doufal jsem že se dostanu přes 80 .. ale zatím se mi to nedaří :( .. Motor se chová dobře ale při té maximální rychlosti variátor jakoby váha ... chvíli cítím že má chuť zrychlovat a pak zase jakoby mírné brzdění. Mám nový olej v motoru i převodovce,svíčku , filtr , řemen, standardní válečky 10g , ložiska v předním kole , vyčištěný karburátor . Ještě se chystám zkouknout ventilové vůle .
    Dle mě za těch 11 let už má vyměklou pružinu , tak chci zkusit válečky 9g a také malinko srovnat plochu řemenice variátoru .. skůtr má najeto 25 000km a přijde mi že na té polo-řemenici ve které jsou schované válečky je celkem veliký rantl , přes který se řemen proste nedostane na větší obvod + vyzkoušet tuhle úpravu : ..( odfrézovat zarážky na tom odlitku variátoru aby válečky mohli ještě o kousek dál a mohli více zatlačit na řemen a dostat ho výše) . A prosím nepiště mi že si mam koupit jiný skůtr ... mám rád tenhle :o) Předem díky moc za Vaše názory a zkušenosti .

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    1.6.2016 od alfonzo

    Pružinka funguje pouze při rozjedu. Tvrdá-pustí spojku při vysokých otáčkách. Mekká při nízkých otáčkách. Jestli ti skutr zrychluje a brzdí na plný plyn-je motor v maximálních otáčkách a omezovač vypíná zapalování. Je nutná kontrola variátoru, předpokládám váčky KO.

    Doplnit odpověď

  • 0

    2.6.2016 od JardaZ.

    A co řemen, není už zralý na výměnu (zúžený a natažený na rozdíl od nového)?

    Doplnit odpověď

  • 0

    2.6.2016 od matti

    Měl jsem u leadky podobný problém.Jela okolo 70-75km/h.Dal jsem nový řemen(byl už úzký a ohlazený po stranách)a válečky byly už s ploškama.po výměně rychlost 80-85 po rovině

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist