bmw_r1300gs_cartec




Strhla hlava ventilu

Odpovědí (5)
  • 0

    18.5.2016 od kilix

    možno by som to skúsil odvŕtať a potom vyťahovák.
    Ale bude to chcieť precíznu prácičku, poriadne upevniť a musíš vedieť vopred koľko materiálu môžeš (ako hlboko) odvŕtať.
    Keď tam strčíš vyťahovák takto napriamo (viem, pýta sa to do tej diery), tak ho najskôr zlomíš. A to už potom von nedostane ani kristus.

    PS. a nie je to náhodou tryska?

    Doplněno:

    jo a ešte to počas vyťahovania môžeš nahriať teplovzduškou, to tiež zvykne pomôcť

    18.5.2016 od kilix

    Doplnit odpověď

  • 0

    19.5.2016 od Bulit69

    Vem ten největší šroubovák co ti do té drážky vleze, karburátor upevni třeba do svěráku ale tak aby měl ze spoda oporu a ta tryska koukala kolmo vzhůru, posaď šroubovák do drážky a gumovou paličkou do něj klepni a přitom povoluj, chce to trefit ten moment než se žvejkne, prostě pořád ho tlačit dolů, poklepávat a točit, kdyby se ti to nepodařilo tak se to dá odvrtat, napřesno tak aby jsi vyvrtal celou trysku a závit potom vyčistíš zahnutou jehlou od zbytků mosazi. kdyby ani to nevyšlo tak bych ty karburátory možná někde doma našel. Každopádně jestli tu trysku dostaneš ven tak jí okamžitě flákni kladivem aby tě nenapadlo jí tam vrátit. Držím palce. Jo a ten vytahovák bych nedoporučoval protože je to většinou kužel a když se zakousne do té trysky tak jí to může roztáhnout a taky by ti mohlo prasknout to tělo se závitem...

    Doplnit odpověď

  • 0

    19.5.2016 od ja1

    odvrtat levým vrtákem . když ho kousneš tak trysku vytočíš

    Doplnit odpověď

  • 0

    19.5.2016 od redmanXXL

    řešil jsem podobné. Modelářskou bruskou (Dremel) sem do toho zbytku v díře vyškrábal zářez, pak brzdovka, pak do zářezu dal nabroušenej plochej šroubovák a poklepával a točil. Nakonec to povolilo.

    Doplnit odpověď

  • 0

    20.5.2016 od darve11

    Diky za rady. O víkendu vyzkouším

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist