husqvarna_svartpilen_801_2




Eysink - Holandsko je nejen zemí tulipánů, ale i motocyklů

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
L6L (50) napsal 17.01.2023 v 18:15

Trochu zavádějící je popis e-moped (motor-pedály, které chybí). Je to e-mini-motorka.
Retro nemám rád, jen pokud není udělané s rozmyslem, což tady je paráda pohledět
Dokonce se přimlouvám k verzi s drátěným výpletem a přiléhajícími blatníky, nárdž-eným akumulátorem a obrovskou vzdušností s ušlechtilým sedlem, řídítky, budíkem A/D a světly
Posez by mohl být více polohovatelný, aby si užili všichni jezdci různých sedů, např. mini-sklopko-stupačkami. Absence tlumení je velmi odvážná, alespoň nehyzdí a možná je dobře odpružené sedlo.



Parametry pro město jsou v pořádku, opravdu povedená e-koncepce i s tradicí.
PS: doplňkový tuning je dodávan funkční model parního stroje zapadající do díry bez užitku...

KVTU (106) napsal 17.01.2023 v 15:41

Na horních fotografiích jsou krásné stroje. Dole pak vidím jen bezfantazijní bezduché nepoužitelné zrůdy. Snad jsou některé díly na těch elektrokolobrndách replikami původních dílů a tudiž třeba použitelné na opravy těch původní fešáků. Tyhle verky jsou snad odpornější než ty mopedixy z minula.

Kybergreg (88) napsal 17.01.2023 v 12:27+1

Zajímavá historie.
Ty moderní elektrovehikly jsou docela zajímavý. Vypadají pěkně, stylově. Jen ten prázdný prostor místo motoru je zvláštní. Na druhou stranu je to skvělý místo, kam si dát aktovku, batoh nebo tašku s nákupem. Jen by to chtělo lepší ochranu před bordelem od předního kola - chtělo by to ještě zástěrku na ten přední blatník. Jo a stupačky bych dal víc dopředu, tohle je takovej moc sportovní posed.




TOPlist